TTK başvuruları YENİCE’de de alınacak

Zonguldak TTK’ya 1000 işçi alımı, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi sayfası üzerinden personel alımı ilanı geçtiğimiz günlerde yayımlandı.

  Yenice ilçemizden ve Yortan beldesinden  TTK’ya başvuru yapmak isteyen hemşehrlerimiz için Karabük İŞKUR İl Müdürlüğü personeli 12-13-14 Şubat Salı-Çarşamba ve Perşembe günü Yenice’ye Kaymakamlık  binasında başvuru alacaklar. Yenice ve Yortan beldesinden başvuru yapmak isteyenler Salı günden itibaren TTK için Yenice Kaymakamlığı’ndan başvuru yapabilecekler.Zonguldak TTK’ye bu bölgeden 100 işçi alımı yapılacak.

İŞKUR Karabük İl Müdürlüğü konuyla ilgili duyuru yaptı. Yapılan duyuru da ,

 ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU KARABÜK İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN,

TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU

YERALTI PANO AYAK ÜRETİM İŞÇİSİ ALIM İLANI

TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VE BAĞLI İŞYERLERİNİN YERALTI İŞYERLERİNDE 4857 SAYILI İŞ KANUNUNA TABİ DAİMİ İŞÇİ STATÜSÜNDE “PANO-AYAK ÜRETİM İŞÇİLİĞİ” SANATINDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE, AŞAĞIDAKİ ŞARTLARA HAİZ OLAN 100  YERALTI “PANO-AYAK ÜRETİM İŞÇİSİ” ALINACAKTIR.

 

12.02.2019 TARİHİNDE BAŞLAYACAK OLAN 5 GÜNLÜK İŞÇİ ALIM İLANINA SÜRESİ İÇİNDE BAŞVURULMASI GEREKMEKTE OLUP,

YENİCE İLÇESİ VE YORTAN BELDESİNDEN BAŞVURULARDA YOĞUNLUK YAŞANMASI İHTİMALİNE KARŞI BU BÖLGEDEN BAŞVURULARIN YERİNDE ALINMASINI SAĞLAMAK AMACI İLE İŞKUR KARABÜK İL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELLERİ YENİCE KAYMAKAMLIĞIMIZA GELECEK 12 ,13, 14 ŞUBAT SALI-ÇARŞAMBA-PERŞEMBE GÜNLERİ 3 GÜN SÜRE İLE YENİCE KAYMAKAMLIK BİNASINDA BAŞVURULAR ALINACAKTIR.

 

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANILACAK ŞARTLAR

 

– İLAN TARİHİ İTİBARİ İLE 18 YAŞINI TAMAMLAMIŞ OLMAK,

– İLAN TARİHİ İTİBARİ İLE 32 YAŞINDAN GÜN ALMAMIŞ OLMAK,

– EN AZ İLKOKUL MEZUNU OLMAK,

– ASKERLİKLE İLİŞİĞİ OLMAMAK

 

BAŞVURANLAR ARASINDAN İŞE GİRMEYE HAK KAZANACAK ADAYLARI TESPİT ETMEK AMACIYLA;

 

        02-03 MART 2019 TARİHLERİNDE,  KARABÜK KENT MEYDANI NİKAH SALONUNDA, SAAT 09.00’DA BAŞLAMAK ÜZERE NOTER TARAFINDAN KURA ÇEKİMİ YAPILACAKTIR.

 

İLGİLİLERE DUYURULUR.