Tüm Yenice’nin Belediye Başkanı Olacağım

YENİCE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SERTAŞ KARAKAŞ:
” Tüm Yenice’nin Belediye Başkanı Olacağım ”

Yenice Belediye Başkan Adayı Sertaş Karakaş, yaptığı açıklamada , tüm Yenice’yi kucaklayacaklarını dile getirdi ve ” Tüm Yenice’nin Belediye Başkanı Olacağım” dedi.
Karakaş, açıklamasına şöyle devam etti:
” Saygıdeğer Hemşehrilerim,
Eli öpülesi analarımız, babalarımız, abilerim, ablalarım, genç arkadaşlarım, sevgili çocuklarımız
hepinizi saygı , sevgi ve hürmetle selamlıyorum.
Pazar günü yapılacak seçimlerin Yenice’mize , Karabük’ümüze ve güzel ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.
Pazar günü verilecek karar , Yenice’mizin geleceğine yön verecek bir karardır.
Biz, potansiyelimizi biliyoruz, gücümüzü biliyoruz. Bu belediyenin Yenice’nin geleceğine yön verecek parası da , taakatı da var, gücü de var. Yenice , bizim dönemimizde Türkiye’nin sayılı ilçelerinden biri olacaktır. Buna söz veriyoruz. Doğalgazı bir yılda her konutumuzda yanar duruma getireceğiz. İşsizliği bitireceğiz. Göçü tersine çevireceğiz. Yatırımcıları ilçemize getireceğiz, ilçemizin her yanı şantiyeye dönecek. Planlarımız hazır, düşüncelerimiz var. Bu güzel ilçeye 3 ncü Etap TOKİ’yi hemen getireceğiz. Allah’ın izni ile 4 ncü , 5 nci Etap TOKİ ‘yi yaparız. Biz, hükümetimiz ile hep iş birliği içinde olacağız.
Saygıdeğer Dostlarımız,
Her şeyden önemlisi son yıllarda yitirilen birlik ve beraberliğimizi yeniden inşa edeceğiz. Herkesi kucaklayacağız. Ayrıştırmadan kucaklayıcı bir yönetim sergileceğiz. Tüm Yenice’nin Belediye Başkanı Olacağım.
İlçemiz halkı kararını verdi , biz bunu görüyoruz . Sağduyu halkımız görüyor. Biz çok yüksek oy oranı ile seçilmek istiyoruz. Ankara’da sesimiz çok daha gür çıksın. Destek saygıdeğer halkımızdan , hizmet bizden. Söz Veriyorum bize olan güveni boşa çıkarmayacağız.
Haydi Yenice’m, hep birlikte zirveye. Yenice’yi birlikte yukarılara taşıyalım.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımıza saygılarımı sunuyor, sizleri Yüce Allah’ımıza, kendimizi de size emanet ediyorum.
Kalın sağlıcakla…”