YEŞİL YENİCESPOR’DAN HIZLI BAŞLANGIÇ

YEŞİL YENİCESPOR’DAN HIZLI BAŞLANGIÇ

İlçemizi Karabük 1. Amatör küme B grubunda temsil eden YEŞİL YENİCESPOR lige verilen uzun bir aradan sonra; 18 Şubat Pazar günü saat 14:30’da Karabük Onur sahasında, Karabük Demirpençe Futbol Kulübü ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan 2-13 gibi farklı bir sonuçla ayrılan ekibimizde attığı 4 golle Amiri maçın oyuncusu olurken, diğer goller 4 gol sezonun yıldızı Enes Can Yılmaz’dan, 2 gol Baran Bağbaşı’ndan, 2 gol yeni transfer Kadircan’dan, 1 gol de Işık’tan geldi.  Uzun süren devre arasında yoğun bir şekilde hazırlıklarına devam eden ekibimizde ara transfer dönemi de oldukça hareketli geçti. Karabük Bulak spordan; forvet oyuncusu Utku Erhan Altun, defans oyuncusu Kemal Çelik, kanat oyuncusu Kadircan Ay, Eskipazar Belediye spordan; sağ bek Aykut Akyol, Karabük Dökecek futbol kulübünden; orta saha oyuncusu Enes Köroğlu, Araç Belediye spordan; sol bek Ali Ekber Yavuzyılmaz ve stoper Hacı Muhammed Öget ile anlaşma sağlandı. Abdullah Osman Erbaş, geçirmiş olduğu sakatlık neticesinde sezonu kapattı.

Yönetim kurulundan yapılan açıklamaya göre; hedefimiz geçtiğimiz sezon çeyrek final oynayan ekibimizde, bu sezonki hedef öncelikle grup liderliği olup, daha sonra da final oynamaktır.

Karabük Demirpençe karşılaşmasında bizlere Ulaşım imkanı sunan Yenice Esnaf Ve Sanatkarlar Odası başkanı ve maç sonrası futbolcularımıza yemek ikramında bulunan Murat Karagül’e kulüp yönetimimiz olarak teşekkür ederiz.

25.02.2024 Pazar günü Yenice ilçe stadyumunda oynanacak olan Bulakspor maçına tüm halkımız davetlidir.

YEŞİL YENİCE SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU