Protokol eşlerinden oluşan “Hayır ve Dayanışma Grubu” ikinci toplantısını yaptı

Vali Fuat Gürel’in   eşi Özlem Aras Gürel öncülüğünde Karabük’te görev yapan kamu kurum ve kuruluş amirlerinin eşlerinden oluşan Hayır ve Dayanışma Grubu  ikinci buluşmasını gerçekleştirdi.

Karabük ilinde yürütülen projeler ile ilgili bilgi veren Özlem Aras Gürel, protokol eşleri olarak bizler, protokol üyelerinin Kentimizin  yönetiminde gösterdikleri gayrete destek olmanın yanında, sosyal projelere de katkı sağlamalıyız.

Bu bağlamda ilimizde Kurumlarımızla birlikte  yürütülen başta “Şevkat Eli Projesi” olmak üzere “Asırlık Çınarlarımız Projesi”,  “Gülümse Karabük Projesi”, “Bizim Kadınlarımız Projesi” “Şehit Ailelerinden Hepimiz Sorumluyuz Projesi” gibi projelerimize destek ve katkılarınızı bekliyoruz. Ayrıca birlikte gerçekleştireceğimiz yeni projeler neler olabilir diye toplanmış bulunuyoruz. Kadının olmadığı bir sosyal hayat düşünülemez. Bizler ilimizde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın  eşi  Emine Erdoğan Hanımefendinin dediği gibi birer “Gönül Elçisiyiz”. Birlikte attığımız küçük adımların nice hayatlara  umut olduğunu ve dokunduğunu gördükçe mutlu oluyoruz.” dedi.

Toplantı,  yapılacak faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunularak bitirildi.