Çanakkale Zaferinin 109. Yıldönümü kutlandı

 

Çanakkale Zaferinin 109. Yıldönümü töreni Atatürk Anıtına Çelenklerinin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

Programa Yenice Kaymakamı Mehmet Abdulkadir Güvenç, Belediye Başkanı Vekili Davut Yirmibeş, Yenice Cumhuriyet Başsavcısı Veysel Arat, İlçe Daire Amirleri, İlçe Siyasi Parti Temsilcileri, Aziz Şehitlerimizin kıymetli aileleri, kıymetli gazilerimiz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Çelenklerin sunulmasının ardından Yenice Orman İşletmesi konferans salonunda Çanakkale Zaferinin 109. Yıldönümü tören programı devam etti.

Programa Yenice Kaymakamı Mehmet Abdulkadir Güvenç, Belediye Başkanı Vekili Davut Yirmibeş, Yenice Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Veysel Arat, İlçe Daire Amirleri, İlçe Siyasi Parti Temsilcileri, Kıymetli Şehit Ailelerimiz, Kıymetli Gazilerimiz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Özal Mahallesi İlkokulu ve Turgut Özal Ortaokulu öğrenciler tarafından hazırlanan program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını Turgut Özal Ortaokulu İngilizce Öğretmeni İsmail Gebeşoğlu tarafından yapıldı.

Program “ 18 Mart Çanakkale Zaferi” konulu video gösterimi, “Vatan Sağolsun”oratoryosu,”Mehmet Toprak Oldu” adlı şiirin okunması, Çanakkale Gölge oyununun sergilenmesi,Çanakkale Zaferi Korosu, resim ve kompozisyon dallarında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödüllerin verilmesinden sonra program sona erdi.