Acar ahşap bungalov ev imalatı ülke genelinde rağbet görüyor

 

Acar ahşap bungalov ev imalatı ülke genelinde rağbet görüyor

 

Yenicemizin Genç İş adamlarından Ersoy Acar’ın yakın zamanda kurduğu Acar ahşap bungalov ev imalatı ülkemiz genelinde rağbet görüyor. Gazetemize açıklamada bulunan genç iş insanı Ersoy Acar yaptığı açıklamada; Ürettiğimiz bungalov evlerin üretimi ve birçok yatırımcı için Yenice oto sanayi yetersiz kalmaktadır. Yenicemizin Çevre il ve ilçelerinde organize sanayileri var kalkınmada hızla ilerlemektedir. Ama ne yazık ki bizim güzel inci tanesi ilçemizde tomruk biçmekten öteye gidilemedi.

Sebeplerini gerek siyasetçi gerek bürokrat olsun artık yeneceğimizin bir gün bile kaybedecek zamanı yok.

İlçemiz hızla göç vermektedir göçün önlenmesi ve kalkınmanın yolu organize fabrikaları Turizm ve üniversitedir.

Yerel gazetelerimizde demeç veren bazı siyasetçilerimiz Yenice organize yapılamayacağını ifade etmişler ama gerekli projeli altyapı yapıldığı zaman bu organizenin kurulmaması için bir sebep olacağını düşünmüyorum,  örnekle bizimle aynı coğrafiye sahip en yakınımızdaki Gökçebey Belediyesi dahi dere yatağına organize yapmıştır.

 Yeter ki istenilsin yapılacağına inanıyorum.

Bu yüzden Organize Sanayi ve Turizm Kalkınma öncelikli projeleri olan Yenice belediye başkan adayımız en başta Yenice sevdalısı, birçok büyük fabrikası bulunan başarılı genç dinamik iş adamadamı Sertaç Karakaş’ı müthiş Projeleriyle destekleyip 

Yenicemizin hak ettiği kalkınmaya bir an önce kavuşması gerekir.
Artık gençlerimiz  çocuklarrımız iş için şehir şehir dolaşmak memleketinden uzakta yaşamak  zorunda kalmasın, artık Yenice miz gençlerini çocuklarımızı düşünmek zorunda.