YÖNETİCİ PERSONEL BULUŞMALARI

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde farklı unvan ve pozisyonlarda çalışmakta olan yaklaşık 800 personele yönelik Personel Yönetici buluşmaları uygulamasına başlanıldı.

İlk olarak Hubbi Hatun Yurt Müdürlüğünde görevli idari personeller ile güvenlik, iklimlendirme ve temizlik personellerinin katılımı ile ilk toplantı gerçekleştirildi.

Hubbi Hatun Yurdunda düzenlenen toplantıya İl Müdürümüz Coşkun Güven,Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan,Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin,Yurt Hizmetleri Şube Müdürü Nurşen Köseoğlu,Yurt Müdürü Burcu Kibar ve personeller katıldı.

Toplantıda İl Müdürünüz Coşkun GÜVEN, Bakanlık hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik düzenledikleri bu istişare toplantıları ile hizmeti sahada uygulayan personellerin görüş ve önerilerinin alınarak, hem personellerin çalışma şartlarının iyileştirilmesi hem de hizmet sunulan gençlere ve diğer vatandaşların memnuniyetlerinin artırılmasının amaçlandığını söyledi. İl Müdürlüğü olarak Gençlik , Spor ve Yurt Hizmetleri birimleri ile binlerce insana hizmet üreten personellerimizin motivasyonu önemsediklerini belirten İl Müdürümüz GÜVEN, toplantıların diğer Yurtlar başta olmak üzere tüm birim personellerine yönelik devam edeceğini belirterek, Personellerimizi gayret ve özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Toplantı hatıra fotoğrafı çekimi sonrasında sona erdi.