Yenice için kollar sıvandı

Ak Parti İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş ve Aykut Hacıyirmibeşoğlu’nun Niyazi Güneş’e Ziyaret

 

Yenice için kollar sıvandı

 

Ak Parti Yenice İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş, beraberinde Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Aykut Hacıyirmibeşoğlu ile birlikte Ak Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş’i Türkiye Büyük Millet Meclisindeki makamında ziyaret ederek, Yenice’de 2023 yatırımları hakkında istişarelerde bulundular.

Ziyaret ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan Ak Parti Yenice İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş yaptığı açıklamada; Yenice İlçemizin altyapı- üstyapı- eğitim-sağlık- ulaşım- su- vb tüm sorunlarını ve yapılması gereken çalışmalarımızı Karabük Milletvekilimiz Niyazi Güneş ile bir araya gelerek değerlendirdik. 2023 yılında ilçemizin bambaşka bir hizmet anlayışı ile hizmete doyurmak için kollarımızı sıvadık.

Bizler AK Parti teşkilatı olarak yarım yamalak, günü kurtarma hizmeti peşinde değiliz, arkadaşlarımız, vatandaşlarımız, köylülerimiz ile tüm sorunlarımızı değerlendirerek kalıcı ve uzun yıllara hitap eden hizmetleri hayata geçiriyoruz. Bizler Ak parti teşkilatı olarak vatandaşımızın her daim yanındayız, 2023 yılında Yenice İlçemizi hizmet alanında eksiksiz bir ilçe konumuna getirmiş olacağız.” İfadelerine yer verdi.