Yirmibeş: Yenice’mize doğal gaz hayırlı olsun

Yirmibeş: Yenice’mize doğal gaz hayırlı olsun

Yenice’ye gelecek olan doğal gaz için protokol imzalandı

AK Parti Yenice İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş, Yenice’ye gelecek olan doğal gaz çalışmaları ile ilgili önemli gelişmeler kaydedildiğini belirterek Yenice Belediyesi ve KARGAZ Doğal gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile iş birliği protokolünün imzalandığını açıkladı.

“Yenice’mizin refahını artıracak yatırımların takipçisiyiz”

Yirmibeş, AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz’ün partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında da Yeniceye doğal gaz konusunun Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a dile getirdiğini de hatırlatarak, “Bir buçuk yıl önce İl Başkanımız sayın Av. İsmail Altınöz Cumhurbaşkanımıza İl Başkanları toplantısında Yenice’nin doğal gaz konusunu gündeme getirerek Cumhurbaşkanımızın Enerji Bakanlığına bir talimatı oldu ve AK Parti olarak bizde bunu müjde olarak vatandaşlarımıza duyurmuştuk.”

“İl Başkanımız Altınöz’ün yoğun temasları neticesinde protokol imzalandı”

Yirmibeş, AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz’ün KARGAZ’ın bağlı olduğu Ahlatçı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatçı ile görüşme gerçekleştirdiğini Yenice’de doğal gaz çalışması için talimat verildiğini ve ekip kurulduğunu ifade etti.

Yirmibeş yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“İl Başkanımız sayın Av. İsmail Altınöz, iki ay önce de İl Başkanları toplantısında yeniden Yenice’ye doğal gazın gelmesi ile biraz gecikme olduğunu belirtmişti. İl Başkanımız, Enerji Bakan Yardımcımız Abdullah Tancan Beyle ve geçtiğimiz günlerde Ahlatçı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatçı Bey ile bir görüşme yaparak Yenice Belediyesi ve KARGAZ Doğal gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile iş birliği protokolünün imzalanmasının müjdesini aldı.

18.01.2023 Çarşamba günü Yenice Belediyesi ve KARGAZ Doğal gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile iş birliği protokolü imzalandı. Çalışmalarda önümüzdeki en kısa sürede başlayacak.”

“Biz siyaseti milletimize hizmet etmek için yapıyoruz”

AK Parti teşkilatları olarak sözlerinin arkalarında durduklarını vurgulayan Yirmibeş, “Biz siyaseti milletimize hizmet etmek için yapıyoruz, AK Parti olarak söz verirsek mutlaka bunu yaparız, ucunu bırakmayız. Taşıma yolu ile doğal gaz Yenice’mize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Takipleri, ilgi alaka ve desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere İl Başkanımız sayın Av. İsmail Altınöz’e ve tüm ilgililere teşekkür ediyorum. Yaparsa yine AK Parti yapar.” diye konuştu.