İsmetpaşa Mahallesi Muhtar adayı Elvan Karakaş

 

İsmetpaşa Mahallesi Muhtar adayı Elvan Karakaş

“GÜÇLÜ BİR MAHALLE ÎÇİN” Kolları sıvadık

İlçemizin en büyük mahallelerinden biri olan İsmetpaşa Mahalle Muhtarı ve Muhtar adayı Elvan Karakaş “GÜÇLÜ BİR MAHALLE ÎÇİN” Kolları sıvadık, dedi. Karakaş gazetemize yaptığı açıklamada;

“Saygıdeğer İsmetpaşa Mahallesi halkım, değerli büyüklerim bugün de ziyaretlerime hayırlısı ile devam ettim. Ziyaretlerimden memnuniyet ve hoşnutluk duydum. Sizlerden aldığım güç ve enerji ile inanıyorum ki başaracağız. Birlikte daha güçlüyüz.

Güçlü bir mahalle için yola devam, hizmete devam. Allah’u Teala bu yolda istikametimizi muvaffak eylesin. Güzel mahallemin güzel insanlarının; güler yüzlü ,samimi, sıcak karşılamalarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunarım. Yine benimle ziyaretlerime eşlik eden gönüldaşlarıma da teşekkür ederim. Hep birlikte ve beraber daha güçlüyüz.

Sevgili mahalle halkım bugüne kadar gerek acılı gerekse mutlu günlerinizde yanınızda olmaya çalıştım, her zaman da yanınızda olacağım inşaallah.

İleriki ! günlerde ziyaretlerime devam edeceğim. Çalışmak bizden ,takdir sizden; zafer ALLAH’TAN.” İfadelerine yer verdi.