Yenice Ziraat Odasının 7.Olağan Genel Kurulu yapıldı

ZİRAAT Odası’nın 7. Genel Kurulu cumartesi günü Hazal İşhanı’nda yapıldı. Yılmaz Mısırlı’nın ani ölümü üzerine oda başkanlığını üstlenen Cemal Karakaş, bu kez seçimle aynı göreve getirildi.
Ovacık Ziraat Odası Başkanı Nuri Akçaalan’ın başkanlığında, Hasan Benlioğlu (Karabük), Fedai Acar (Safranbolu) ve Mehmet Karadeniz (Eflani) tarafından yönetilen genel kurula 49 delegeden 37 tanesi katıldı.
Yapılan  seçimlerde Oda Meclisi ; Cemal Karakaş, Selim Karakırık, Mehmet Tavukçu, Cemal Karakavuz, Rasil Çalış, Mustafa Ayan, Uğur Koymalı, Önal Dedeoğlu, Varol Akça, Mücahit Karakaş, Muzaffer Şık, Mehmet Akman, Murat Karagül, Sedat Çakıl, Tahsin Karaaslan, Aytaç Ayhan, FatihAli Toprak, Atakan Bağbaşı, Mehmet Kuzören, Necati Özdemir ve RecepTavukçu’dan oluştu.
1999 yılında Yılmaz Mısırlı ve arkadaşları tarafından kurulan Ziraat Odası’nın  yedi kişilik  yönetimine de ; Cemal Karakaş, Selim Karakırık, Mehmet Tavukçu, Cemal Karakavuz, Rasim Çalış, Mustafa Ayan ve Önal Dedeoğlu getirildiler.
Olgun bir  havada geçen genel kurul sonrasında Cemal Karakaş yaptığı açıklamada; ” Yönetim olarak ilçemiz tarımı ve çiftçi arkadaşlarımız için elimizden gelen çabayı göstereceğiz” dedi.