Yenice Yaz Spor Okulları başlıyor

 

 

 

2022-2023 Eğitim Öğretim döneminin sona ermesi ve yaz tatiline girilmesi nedeniyle İlçemizdeki gençlerin yaz tatilini iyi bir şekilde değerlendirmeleri, ruhsal ve fiziksel gelişmelerine katkı sağlamak,  spor sevgisi aşılamak, sağlıklı birer birey olarak yetişmelerini sağlamak ve başarılı olan gençleri Türk sporuna kazandırmak amacıyla, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzce Futbol, Basketbol, Voleybol, Güreş, Yüzme, Masa Tenisi ve Pilates  branşlarında yaz spor okulları açılacaktır.

Ayrıca Yenice Spor Salonu Genç Ofisimiz de çocuklarımızın hizmetine açılmıştır. Gençlerimiz, Genç Ofiste boş zamanlarını değerlendirebilecekleri akıl ve zeka oyunlarının yanında okuma alışkanlıkları da kazanabilecekleri ilgilerini çekecek kitaplarımızdan faydalanabileceklerdir. Genç Ofisimizde Ebru Sanatı, Gitar, Bağlama, Keman ve Piyano kurslarımız da açılacaktır.

Gençlik ve Spor Bakanlığımızın organize ettiği gençlerimizin beraberce yeni keşiflere çıkacağı “Kamplarımızın Ortak Dili Kardeşçe” temalı doğa ve deniz kamplarımız yaz boyunca devam edecektir. Kamplardan faydalanmak isteyen gençlerimiz gencizbiz.gsb.gov.tr üzerinden başvurularını yapabilirler. Kamplarımız ve spor okullarımız ücretsizdir.

Gençlerimize iyi tatiller diler, gençlerimizi yaz spor okullarımıza ve diğer kurslarımıza bekleriz.