Yenice AK Parti’de İl Genel ve Belediye Meclis Üyeliği İçin Temayül Yapıldı

AK Parti Yenice Teşkilatında  yoğun başvurunun yaşandığı İl Genel Meclis Üyeliği ve Belediye Meclis Üyeliği için temayül yoklaması yapıldı. 

Dün akşam yapılan temayül yoklamasının komisyonunda  AK Parti Karabük İl Başkan Yardımcılarından Nurettin Emlik, İbadullah Belke, Ali Aşar, Murat Derecik ve İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Belke yer aldı. Komisyon hem il genel meclis üyeliği hem de belediye meclis üyeliği için 91 delegenin görüşlerini aldı.

Temayül yoklaması ile ilgili AK Parti Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık açıklama yaparak , “AK Parti Genel Merkezimiz tarafından AK Parti’mizin Yenice adayı Coşkun Güven Yortan adayımız da Yılmaz Tiryaki olarak belirlenmiştir. İl Genel Meclis  ve Belediye Meclis   Üyeliği için AK Parti teşkilatımız tarafından çalışmalarımız başlamıştır. 21 Ocak 2019 Pazartesi günü AK parti Genel Merkezimiz ve İl Teşkilatımızın planları çerçevesinde İl Genel Meclis  ve Belediye Meclis   Üyeliği için temayül çalışmalarımızı yaparak tamamladık. Temayül için oluşan  komisyon , ilçemizdeki  91 delegenin görüşlerini aldılar.   İl Genel Meclis Üyeliği için 10 aday adayı başvuruda bulunmuş ve mevcut il genel meclis üyelerimizle 12 adayın, belediye meclis üyeliğinde de 8 başvuru 4’de mevcut 4 tane de belediye başkan aday adaylarından oluşan toplam  16 kişinin listede isimleri yer aldı.Temayülde delegelerden il genel meclis üyeliği için 4 , belediye meclis üyeliği için de 9 isim istendi. Delegelerimiz bu isimlerin dışında da görüşlerini belirttiler. Temayül çalışmalarımız olumlu ve verimli geçmiştir. İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyelerimizi en kısa zamanda belirleyeceğiz. Ayrıca AK Parti Yenice Gençlik Kolları Başkanı olarak da Ramazan Örenli kardeşimiz atanmıştır. Kısa zaman içerisinde de yönetim kurulunu oluşturmuş, görev bölümünü yapmıştır. AK Parti Yenice Teşkilatımız her zaman her daim her seçime olduğu gibi 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde de hazırdır. Tüm Yeniceli hemşehrilerimize saygı ve sevgilerimizi sunuyorum” dedi.

İl Teşkilatından gelen heyet ve delegeler, il genel meclis üyesi aday adayları , belediye meclis üyesi aday adayları ve gençlik kolları temayül sonrası yemekte buluşarak istişarede bulundular.