Seçim Güvenliği toplantısı yapıldı

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarlıkları ve İhtiyar Heyetleri Seçimi ile ilgili “Seçim Güvenliği Toplantısı” Vali Fuat Gürel Başkanlığında yapıldı.

 

Valilik Toplantı salonunda gerçekleştirilen  toplantıya Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, İl Seçim Kurulu Başkanı Beytullah Özer, Vali Yardımcısı İsmail Bayata, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Fatih Ürkmezer, Eflani Kaymakamı Sinan aşcı, Ovacık Kaymakamı Mehmet Zahid Doğu, Eskipazar Kaymakamı Mehmet Yasin Erkan, Yenice Kaymakamı Muhammet Evlice, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı J.Albay Ali Sefa Yılmaz ve Siyasi Parti Başkanları katıldı.

 

Seçimin Karabük’te  güvenli ve huzurlu bir ortamda yapılmasının sağlanması, halkımızın huzur ve güven içerisinde oylarını kullanabilmelerini sağlayabilmek amacıyla seçim öncesinde, seçim sırasında ve seçim sonrasında alınması gerekli tedbirlerin görüşüldüğü ve siyasi partilerin yapacakları siyasi faaliyetlerde karşılıklı saygı ve hoşgörü kuralları çerçevesinde davranmaları konusunda  anlayış birliğine varıldığı  toplantı karşılıklı fikir alış verişinde bulunulmasının ardından sona erdi.