Yeni yıla yeni umutlar yeni hedefler ile ulaşacağız

Yenice Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Başkanı Sedat Çakıl

   Yeni yıla yeni umutlar yeni hedefler ile ulaşacağız

 

Yenice Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Başkanı  Sedat Çakıl gazetemize yaptığı açıklamada;   Yeni yıla yeni umutlar yeni hedefler ile ulaşacağız dedi. Çakıl açıklamasının devamında;

 “Çok kıymetli ve değerli şoför ve esnaf arkadaşlarımız;

2022 yılını acısı ile tatlısı geride bırakıyoruz. Yeni yıla yeni umutlar yeni hedefler ile ulaşacağız. İnşallah.

2023 yılının ülkemize halkımıza şoför ve esnaf arkadaşlarımıza hayırlara  vesile olmasını umutlarımızın yeşereceği hedeflerimizin gerçekleşeceği huzur ve mutluluk dolu bir yıl olmasını dilerim.

Bu güne kadar elimizden gelen çaba ve gayreti göstermiş olduğumuz gibi yeni yılda da hiçbir ödün vermeden tüm çaba ve gayretimiz ile çalışarak üyelerimize esnafımıza ve halkımıza en iyi en doğru ve dürüş bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.

Esnaf Sanatkarlar kooperatifi olarak daha önce olduğu gibi yeni yılda şoför ve esnaf arkadaşlarımıza kredi  desteği sağlamak için bütün çabamız ile çalışacağız.

Kooperatifimizden kredi desteğimiz tüm hızıyla devam etmektedir. Kredi kullanmak isteyen esnaf ve şoför arkadaşlarımız için elimizden gelen destek ve kolaylıkları sağlamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Tekrar tüm şoför ve esnaf arkadaşlarımızın yeni yılını en içten duygu ve düşüncelerimle kutlar bol kazançlı kazasız belasız bir çalışma hayatı dilerim. Nice yeni yıllara.” İfadelerine yer verdi.