STANDI YENİCE’de DE AÇILDI

‘TÜRKİYE YÜZYILI BAŞLIYOR’ STANDI YENİCE’de DE AÇILDI

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Türkiye Yüzyılı’ programını açıklamasının ardından İlçemiz ’de de ‘Türkiye Yüzyılı Başlıyor’ stantları açıldı.

İlçemizin en işlek caddesi üzerinde açılan stantlarda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Ekim’de Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen programda açıklanan AK Parti “Türkiye Yüzyılı” vizyonu Yenice kamuoyuna anlatılıyor. Bastırılan broşürler halka dağıtıldı. Ak Parti İlçe Gençlik ve Kadın Kolları tarafından Türkiye Yüzyılı programları ile sanayiden, ekonomiye, sağlıktan tarıma,  savunma sanayiinden tarıma varıncaya kadar yapılan yatırımları anlattılar. Hatırlatmalarda bulundular.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Yenice meydanında açılan stantta Gazetemize açıklamada bulunan  Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Ören; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın startını verdiği Türkiye Yüzyılını bizde Yenicemizde başlatmış olduk. Yenice meydanında standımızı açtık. Burada  hem yeni üye kayıtlarımıza devam ediyoruz. Hem de vatandaşlarımız ile hasbihâlde bulunuyoruz. Bize Yenice’de Yenice gençliği olarak elhamdülillah Cumhurbaşkanımızın  arkasındayız, arkasında olmaya devam edeceğiz. Yenice’de 2023’te Allah’ın izni ile çok güzel bir sonuç alacağız. Cumhurbaşkanımızı tekrardan Cumhurbaşkanı olarak seçtireceğiz.” dedi.