Yeni Orman İşletme Müdürü Perşembe günü göreve başlayacak

TAŞKÖPRÜ Orman İşletme Müdürlüğü görevinden İlçemiz Orman İşletmesi Müdürlüğü görevine atanan Hüseyin Kalaycı, perşembe günü ilçemizdeki görevine başlayacak.

Bilindiği gibi, İlçemiz Orman İşletme Müdürü Erdinç Kurt 2018 yılının Temmuz ayında İstanbul Kanlıca Orman İşletme Müdürlüğü görevine atanmıştı. O tarihten beri ilçemiz Orman İşletme Müdürlüğü görevini Müdür Yardımcısı Serhat Sugeçti vekaleten yürütüyordu.

Uzunca süreden beri ilçemiz Orman İşletmesi’ne müdür ataması yapılamamıştı. Yaklaşık bir yıldan beri Kastamonu Taşköprü Müdürlüğü görevini yürüten Hüseyin Kalaycı’nın ilçemize atamasının yapıldığı öğrenildi. Kendisiyle telefonla görüşen muhabirimize Kalaycı, yarın akşam geleceğini, Perşembe günü de görevine başlayacağını belirtti.

HÜSEYİN KALAYCI KİMDİR?

1977 Yılında Samsun’da doğan Hüseyin Kalaycı, İlk, orta ve Liseyi Samsunda okudu. Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi’nden mezun oldu. İlk görevine Kastamonu’nun Pınarbaşı ilçesinde şef olarak başladı. Kalaycı daha sonra, Samsun ve Vezirköprü Orman İşletmelerinde şeflik ve Vezirköprü’de müdür yardımcılığı görevinde bulundu. Daha sonra, ilk görev yeri olan Pınarbaşı’na müdür olarak atandı. Yaklaşık bir yıldır da Kastamonu Taşköprü Müdürlüğü görevini yürütüyordu. Kalaycı evli ve dört çocuk babası.