ELİEYİOĞLU: “YENİCE’MİZE HİZMETKAR OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

31 MART 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) listesinden birinci sıra İl Genel Meclis Üyesi adayı olarak katılan gazeteci Fahri Elieyioğlu, yaptığı açıklamada; “Yenice’mize hizmetkar olmak için yola çıktık” dedi.

Elieyioğlu, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi; “Değerli hemşerilerim, saygı değer Yeniceliler.

Bu yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin İl Genel Meclis Üyesi adayı olarak karşınıza çıktım. Adaylığımın açıklandığı ilk günden bu güne kadar, her kesimden büyük bir destek görüyorum. Bu desteklerinden dolayı tüm hemşehrilerime, arkadaşlarıma, dostlarıma, ağabeylerime, amcalarıma, dayılarıma, yengelerime, kısaca herkese teşekkür ediyorum. Beni gerçekten çok duygulandırıyorsunuz. Sizlerin bu desteği ile göreve seçildiğimde sizleri mahçup etmeyeceğimi kesinlikle bilmenizi istiyorum. Bizim kapımız oy versin vermesin her vatandaşımıza sonuna kadar açık olacak. 46 yıldan beri Yenice Gazetesi ile yaptığımız hizmetlerimizi bilenler biliyor. Bunları buradan sayarak sizlerin zamanınızı almak istemiyorum. Elini sıktığım hiç kimseden yanlış bir tepki almadım. Ulaşabildiğim tüm hemşerilerim beni bağırlarına bastılar. Biz, elimizde bulanan basın gücüyle yine Yenice’mizin hizmetkarı olmaya devam ederiz. Ancak, hemşehrilerimiz bize bu görevi ve sorumluluğu yüklerlerse, bilsinler ki bundan Yenice’miz ve Yenice’mizin köyleri kazançlı çıkacaktır.

Bu seçimlerin iktidar partisini değiştirme seçimi olmadığını, sadece yerelde hizmet yapacak kişilerin seçileceği bir seçim olduğunu bilerek sandık başına gitmenizi istiyor, bu duygu ve düşüncelerle vereceğiniz destekler için hepinize şimdide teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”