Teknolojiyi Ormancılık Uygulamalarına Entegre Ediyoruz

Teknolojiyi Ormancılık Uygulamalarına Entegre Ediyoruz

 

 

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü Teknolojiyi Ormancılık Uygulamalarına Entegre Ediyor.

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “İşletme ve Pazarlama Daire Başkanı Sayın İsmet Erol ve Bilgi Sistemleri Daire Başkanı Sayın Ali Özel, Genel Müdürlüğümüzce projelendirilen Barkod Uygulaması ile ilgili olarak yapılan çalışmaları yerinde görmek üzere bölgemize geldi.

Orman Genel Müdürlüğümüz tarafından orman ürünlerinin kolay kayıt altına alınması amacıyla projelendirilen barkod uygulaması pilot Bölge olan Bölge Müdürlüğümüze bağlı Devrek İşletme Müdürlüğü Dorukhan İşletme Şefliği ile KM 18 Orman Emval Deposunda yapılan tatbikat ile yerinde değerlendirildi.

Uygulama ve değerlendirme tatbikatına Daire Başkanlarımızın yanı sıra İşletme ve Pazarlama Daire Başkan Yardımcısı Sayın Reşat Benli, Bilgi Sistemleri Daire Başkan Yardımcısı Sayın Ahmet Emin Mercan, Bölge Müdür Yardımcılarımız Sayın Mehmet Pınar ve Sayın Mehmet Ali Deniz, İşletme ve Pazarlama ile Bilgi Sistemleri Şube Müdürleri, Devrek İşletme Müdür Yardımcısı ile İşletme Şefleri katıldı.

Sistem için daha ergonomik olarak tasarlanan el tabletinin denemesi ile kesme, sürütme ve taşıma işleminden son depoyla mutabakat aşamalarının uygulaması yapılarak tatbikat sona erdi.