Saadet Partisi’nin Belediye Başkan adayı Kirenli projelerini açıkladı

31 MART 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Saadet Partisi’nden Belediye Başkan adayı olan İsmail Kirenli, dün düzenlediği kahvaltılı basın toplantısı ile projelerini açıkladı.

Kirenli’nin basın toplantısına, Saadet Partisi Karabük İl Yöneticileri, Karabük Belediye Başkan adayı ve partililer katıldılar. Proje tanıtım toplantısında bir konuşma yapan Kirenli; “Milli görüş belediyeciliği ile Yenice’mizi hizmet edeceğiz. adaletli davranıp işi ehline vereceğiz. Çamurdan olsun, bizim olsun anlayışı ile hareket etmeyeceğiz. Adaletin bittiği yerde zulüm başlar, biz adaletli davranacağız. Yenice’yi beraber yöneteceğiz.” dedi.

Kirenli, projelerini de şu şekilde tanıttı. Hanyanından Yenice’ye küçük araçların girişi mutlaka sağlanacak. Yeni bir belediyeyi binası yapacağız. Organize Sanayi’nin kurulması için çalışmalar yapacağız. Pazaryeri ve otopark yapacağız. Uzunkum köprüsüne yaya yolu ilave edeceğiz. Kapalı halı saha yapacağız. Çıra Pazarı’nda piknik alanı düzenlemesi yapılacak. Karşıyakaya üst geçit. Hayvan barınağı. Açık yüzme havuzu. Pelet üretim tesisi.”