Orman Köylülerimizi Destekleyerek Kırsal Kalkınmanın Lokomotifi Olmaya Devam Ediyoruz

Orman Köylülerimizi Destekleyerek Kırsal Kalkınmanın Lokomotifi Olmaya Devam Ediyoruz

Bartın İli Ulus İlçesinde teşekkül eden Zafer, Konuklu ve Yılanlı Orman Kooperatif Başkanları Bölge Müdürümüz Sayın Faruk Bayraktaroğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette, orman emvali üretim seyri ve kalitesine yönelik üretim süreçleri, makineli çalışmanın geliştirilerek aktif olarak kullanılması, üretim işlerinde İşletme ile Kooperatiflerin işbirliği içerisinde iş gücünün verimli kullanılması konuları irdelendi.

Kooperatif Başkanları ormancılık çalışmalarının yılın 12 ayına çıkarıldığını, bu çalışmaların yürütülmesi için her türlü iklim şartında dahi orman teşkilatının aralıksız çalıştığını ifade ederek teşekkür ettiler.

Bölge Müdürümüz Sayın Bayraktaroğlu ise ziyaretlerinden dolayı Kooperatif başkanlarına teşekkür ederek orman köylüsünün olumsuz yaşam koşullarını iyileştirmek, onların sosyoekonomik sorunlarını çözmek ve orman köylerinin kalkındırılmasına olanak oluşturmak için çalışmaların sürdürüldüğünü ifade ederek “Ormanların fonksiyonlarının yerine getirilmesi için tekniğine uygun calismalsrin yanı sıra orman koylülerimizin kalkındırılması bizim asli görevimizdir” dedi.