Öğretmenler İçin Söyledi

Türk Sanat Müziği Korusu Öğretmenler İçin Söyledi

 

 

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Karabük Valiliği koordinasyonunda Karabük Türk Müziği Topluluğu Derneği tarafından Öğretmenler Günü Özel Konseri düzenlendi.

Şef Sadık Hüner yönetiminde Hicaz, Hüseyni, Uşak, Segah, Acemkürdi ve Muhayyer-Kürdi Makamlarında birbirinden güzel eserleri seslendiren Türk Sanat Müziği Korusu dinleyicilerden büyük alkış aldı.

Konser sonunda eşi Özlem Aras Gürel ve protokol üyeleri ile birlikte sahneye çıkan Vali Fuat Gürel, Şef Sadık Hüner başta olmak üzere Sazlarda ve Koroda yer alan Karabük Türk Müziği Topluluğu Derneği üyelerine muhteşem gece için teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Konser Vali Fuat Gürel ve protokol üyelerinin sahneye çıkarak Bir Başkadır Benim Memleketim şarkısını seslendirmeleri ile sona erdi.

100.Yıl Kültür Merkezinde düzenlenen Öğretmenler Günü konserine Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, İl Jandarma Komutanı Garip Gümüş, Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanı Yusuf Küçükbaşol, kurum müdürleri ve eşleri, STK Temsilcileri ve sanat severler katıldı.