24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI.

24 Kasım Öğretmenler günü   ilçemizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ÇORBACI ve öğretmenler tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan tören , saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Yenice Anadolu Lisesinde devam etti. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen programa, Yenice Kaymakamı Gizem YANDIMATA , Belediye Başkanımız Zeki ÇAYLI , Daire Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Öğretmenler, Emekli Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.
Yenice Anadolu Lisesindeki program, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşmayla devam etti.  Daha sonra okul  öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan oratoryo ve video sunumu yer aldı. Aday öğretmenler Türk bayrağına el basarak yemin etti. Yemin törenin ardından ise müzik dinletisi, görsel sanatlar canlı sahne performansı ve halk oyunları ekibinin gösterisi ile program devam etti. Yenice Kaymakamı Gizem YANDIMATA, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat ÇORBACI ve Belediye Başkanımız Zeki ÇAYLI , öğretmenlere çiçek takdim ederek günlerini kutladı. Program hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.
Programın hazırlannasında ve sunumunda emeği geçen Yenice Anadolu Lisesi Öğretmen ve Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Tüm Öğrencilerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.