MHP İlçe Başkanı Karakırık : “YENİCE’DE VE YORTAN’DA SEÇİME HAZIRIZ “

Milliyetçi Hareket Partisi Yenice İlçe Başkanı Ergün Karakırık, yaptığı yazılı açıklamada Yenice ve Yortan’da seçime hazır olduklarını dile getirdi.

Karakırık, açıklamasında şu görüşlere yer verdi :

“ Saygıdeğer Hemşehrilerimiz,

Şu anda tam kadro olarak sahaya inmiş durumdayız. 15 Şubat 2019 Cuma günü MHP Genel Merkezimizin önemli isimlerinden Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya ve İstanbul Milletvekilimiz Arzu Erdem’i konuk edeceğiz. Saygıdeğer Yöneticilerimiz ile 15 Şubat 2019 Cuma günü Yortan’dan başlayarak büyük yürüyüşü başlatacağız.  Yenice Merkezimizde resmi daire ziyaretlerimizden sonra akşam da Ihlamur Teras Tesislerinde İstanbul Milletvekilimiz Arzu Erdem Kadın Kolları ve kadınlarımız ile yemekte bir araya gelecek.

16 Şubat 2019 Cumartesi günü esnaf ziyaretlerimiz , 14.00 de Merkez Mahalle Celal Bayar Caddesi üzerinde seçim bürosu açılışımız, 15.00 de Yenice Belediye Başkan Adayımız Zeki Çaylı’nın Beste Düğün Salonunda Proje Tanıtım Toplantısını halkımız ile birlikte gerçekleştireceğiz. Bu organizasyonlarımıza Genel Merkez Yöneticilerimiz ile birlikte MHP Karabük İl Başkanı Dr. Adem Kar, Karabük Belediye Başkan Adayımız Rafet Vergili ve İl Yöneticilerimiz de katılacaklardır.

Bu vesile ile buradan tüm dostlara çağrıda bulunuyor ve Onları aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı paylaşmak istiyorum.

Değerli dostlar,

Karabük Milletvekillerinin ilçemize gelen ve halen Belediye Başkanımız tarafından engellendiği , Akıllarını kiraya veren ve kendi çıkarlarından başka bir şey düşünmeyen AK Partili Meclis Üyelerinin neler yaptıkları ortadadır , gözler önündedir.

Yeniceli saygıdeğer hemşehrilerimiz , kendine hizmet edeni de , edeceği de unutmayacaktır. Yenice’ye bayramdan bayrama , seçimden seçime gelen misafir adaylara  Yenice’linin verilecek oyu yoktur diye düşünüyoruz.

Yenice ve Yortan Adaylarımıza saygıdeğer halkımızın teveccühü ve desteği tamdır. Yüce Allah’ımızın izni , saygıdeğer hemşehrilerimizin desteği ile hem 2 belediyemizde hem de İl Genel Meclisinde seçimi alacağız.

Bu vesile ile yapılacak seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyor, saygı, sevgi , selam ve muhabbetlerimi sunuyorum “ dedi.