Merkez Mahalle Muhtar Adayı Tellioğlu:

Merkez Mahalle Muhtar Adayı Tellioğlu:
“YARIM KALAN İŞLERİ TAMAMLAMAK İÇİN ADAY OLDUM”

2019 yılında yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde Yenice Merkez Mahalle Muhtarı seçilen Zeki Tellioğlu; “Yarım kalan işleri tamamlamak için yeniden aday oldum” dedi.
Tellioğlu, gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Merkez Mahallesinde yarım kalan işler ve Merkez Mahalle halkımın yararına yeni yapılacak sosyal faaliyetler için 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde yeniden aday olmaya karar verdim.
Merkez Mahalle halkıma inancım tam olduğu gibi beni tekrar muhtarlık görevine getireceğinden, yapılan haksızlıklara sandıkta bana ve ekibime vereceğiniz oylar ile cevap vereceğini biliyorum. Sağda solda hakkımda konuşulan laflara bakmadan sevgili halkımın bana ve ekibime vereceği oylar ile mahallemde yapılacak sosyal faaliyetlere kavuşacaklardır.
1696 yılında Yenice’de doğdum. Yenice Lisesi’nden 1984 yılında mezun oldum. 1989 yılında vatani görevimi yerine getirdim. 1993 yılında Gülcan Tellioğlu ile yuva kurdum. 4 Çocuk Babasıyım. Okumanın yaşı olmadığını göze alarak üniversite sınavlarına katılarak Açık Öğretim Fakültesi İşletme Bölümünü kazanarak eğitimime devam etmekteyim. İş hayatıma küçük yaşlarda başladım. 1978 yılında Merkez Mahalleye yerleşerek hem okudum, hem de iş hayatına devam ettim. 45 yıldan beri Merkez Mahalle sakiniyim. 2001 yılında babama ait olan Hazal İş Hanındaki Tellioğlu Kırtasiye adı altında iş hayatına devam etmekteyim. Bu vesileyle Merkez Mahalle halkımın sosyal faaliyet eksiklikleri ve yapılacak sosyal faaliyetler için yeniden 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde saygıdeğer Merkez Mahalle halkımızın desteklerini yanımda hissederek muhtar adaylığımı açıklıyorum.
Tek temennim ve dileğim alınacak sonucun hayırlara vesile olmasıdır. Diğer aday olan arkadaşlara da başarılar diliyorum.”