Memleket Partisi İlçe Başkanı Berat Telli oldu

 

Memleket Partisi İlçe Başkanı Berat Telli oldu

 

İlçemiz değerlerinden Berat Telli Memleket Partisi İlçe başkanlığı görevine atandı. İlçemiz İsmetpaşa Mahallesi gençlerinden Berat Telli, bu hafta başında memleket partisi ilçe başkanlığı görevine başladı. Gazetemize açıklamada bulunan Telli, yaptığı açıklamada; “Yenice’nin bir evladı olarak doğduğum büyüdüğüm bu topraklara hizmet etmek için Yenice ilçesi’nin Türkiye’nin saygın turizm bölgesi olması adına, Yeniceyi geliştirmek ve büyütmek amacıyla katkı sunmak için Memleket Partisi İlçe Başkanlığı görevine başladım. Genç arkadaşlarla çıktığımız bu yolda hep beraber büyüyen Türkiye’nin yanında sizlerle beraber el ele güzel Yeşil Yenicemizinde büyümesinde, gelişmesinde ve huzurla kalkınmasına faydalı olacağımıza gönülden inanıyorum. Yenicemizin ve Türkiye’nin gençlerine ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Bildiğimiz gibi hizmet adına tüm görevleri layikıyla yapacağımıza da şüpheniz olmasın.  

 

Tepeden Tırnağa Cesaret Her Şey Türkiye’yi Sevmekten İbaret.” İfadelerine yer verdi.

 

 

 

 

Berat Telli kimdir ;

Ben Berat Telli 1999 Çaycuma doğumluyum. Doğma büyüme Yeniceliyim. Reşat ve Şennur Telli çiftinin oğluyum. İsmetpaşa Mahallesinin ilk muhtarı Hasan Telli ve Bağbaşı köyünün ilk muhtarı İsmail Koca’nın Namideğer (Çatlak) torunuyum. Karabük Anadolu Öğretmen Lisesi mezunu ve Marmara İşletme Fakültesi Mezunuyum. Şu an ise yine Marmara Ünversitesi Mühendislik Yönetimi Yüksek lisansıma devam ediyorum. Öğrencilik yıllarımda Marmara Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübü Göztepe Kampüs Başkanlığı görevinde bulundum. Bu görevdeyken Rus – Türk çalıştayı, 10 Kasım Aydınlık yürüyüşü ve Hukuk Zirvesi gibi programlara öncülük ettim. Aynı dönemde Ekonomi ve Sosyalleşme Kulübü Yöneticiliğinde de bulundum. Burada ise Marmara Ekonomi Zirvesi etkilindiğinin düzenlenmesinde rol aldım. Üniversite hayatım boyunca farklı kurumlarda çalıştım. 2 yıl TDsynnex şirketinde satış yöenticiliği yaptım. 7 ay boyunca Exclusive Networks şirketinde satış yöneticiliği görevinde bulunduktan sonra Lincolle Teknoloji Ticaret Limited şirketini kurma kararı aldım. Şu an mevcut şirketimin yönetim kurulu başkanıyım. Tüm bunların yanında kar amacı gütmeyen Bublogta.com’un kurucu ortaklarındanım.Bublogta.com gençlerin kendilerini ifade ettikleri makalelerinin yayınlandığı saygın bir internet yazı sayfasıdır. Anadil seviyesinde İngilizce biliyorum. Gün geçtikçe gelişen dünyada kendimi bir adım ileriye atmakta ve eğitimimi sürdürmeye devam ediyorum.

Şimdi ise Yenice’nin bir evladı olarak doğduğum büyüdüğüm bu topraklara hizmet etmek için Yenice ilçesi’nin Türkiye’nin saygın turizm bölgesi olması adına, Yeniceyi geliştirmek ve büyütmek amacıyla katkı sunmak için Memleket Partisi İlçe Başkanlığı görevine başladım. Genç arkadaşlarla çıktığımız bu yolda hep beraber büyüyen Türkiye’nin yanında sizlerle beraber el ele güzel Yeşil Yenicemizinde büyümesinde, gelişmesinde ve huzurla kalkınmasına faydalı olacağımıza gönülden inanıyorum. Yenicemizin ve Türkiye’nin gençlerine ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Bildiğimiz gibi hizmet adına tüm görevleri layikıyla yapacağımıza da şüpheniz olmasın.  

 

Tepeden Tırnağa Cesaret Her Şey Türkiye’yi Sevmekten İbaret.

 

Saygılarımla,