AK Parti’nin Milletvekili Adayları açıklandı

 

Salt: Bu kadroyla kazanan milletimiz ve Türkiye’miz olacaktır

AK Parti, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’ne katılacak milletvekili adaylarının listesini Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) sundu.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt 28’inci Dönem Karabük Milletvekili aday listelerine ilişkin açıklamalarda bulunarak 14 Mayıs 2023 Genel Seçimleri için AK Parti 28’inci Dönem Karabük Milletvekili Adaylarının 1’inci sıradan Cem Şahin 2’nci sıradan Ali Keskinkılıç 3’üncü sıradan ise Hüseyin Gündoğdu olduğunu bildirdi.

Salt, yaptığı açıklamasına şöyle devam etti:

“Ülkemize, Karabük’ümüze hayırlı uğurlu olsun. Bu kutlu yolda hizmet etmeye talip olan tüm Aday Adaylarımıza teşekkür ediyorum. Aday Adaylarımızın dava ve yol arkadaşlarımız olarak nazarımızda her zaman ayrıcalıklı bir mevkîleri olacaktır. AK Parti ‘ben’ değil, ‘biz’ partisidir. AK Parti kadroları için siyasetin her kademesi bizler için bir hizmet vasıtasıdır.

“Her zaman olduğu gibi tüm teşkilatlarımızla sahadayız, seçime hazırız”

Biz AK Parti olarak Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde her zaman olduğu gibi tüm teşkilatlarımızla sahadayız, seçime hazırız. Milletin bağrından filizlenen hareketimiz 20 yıldır olduğu gibi bugün de milletinin refahı ve huzuru için gece gündüz demeden çalışacak kadroları meclise gönderecektir. Bu kadrolarla kazanan milletimiz ve Türkiye’miz olacaktır.

14 Mayıs’ta “Yeter! Söz de karar da gelecek de milletindir” diyerek Türkiye Yüzyılı’nı birlikte inşa edeceğiz. Öyle bir kazanacağız ki hiç kimse kaybetmeyecek, Türkiye için hemen şimdi!”