Mehmet Ali İncebacak İl Genel Meclis Üyeliğine aday adayı oldu

Mehmet Ali İncebacak İl Genel Meclis Üyeliğine aday adayı oldu

 

İlçemiz girişimcilerinden Mehmet Ali İncebacak 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde AK Parti İl Genel Meclis Üyesi aday adaylığı başvurusunda bulundu. İncebacak gazetemize yaptığı açıklamada “ Ak Partimizin kuruluşundan bu yana durmak yok anlayışıyla hiç kimseye ayrımcılık o benim şu benim adamım anlayışı olmayacağı bir il genel meclisi aday adaylığına başvurumuzu yaptık. Allah hizmet uğruna çıktığımız bu yolda herkesi saygıyla selamlıyorum” ifadelerine yer verdi.

Mehmet Ali İncebacak Kimdir

10.04.1978 yılında İlçemiz gökbel köyünde doğdu, ilk okul gökbel İlkokulunda, Orta ve lise öğrenimini Karabük Demirçelik lisesinden 1996 mezunu oldu.

1997 yılında Türkan hanımla evliliğini yapmış olup Ceyda ve Recep Tayyip adında iki çocuğu vardır. 2003 yılında gökbel köyü kooperatif yönetim kurulu üyeliği ardından 2009 yılından bu yana gökbel kooperatif başkanlığını sürdürmekte.

 2008 yılından 2023 yılına kadarda Yenice ilçe devlet Hastanesi’nde görev yapmış ve emekli ona İncebacak 2016 – 2018 yılları arasında Karabük Ticaret ve Sanayi Odasında Meclis Üyeliği görevinde bulundu.