AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI YİRMİBEŞ :

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI YİRMİBEŞ :
“Yirmi yıldır partimin emektarı, halkımızın hizmetkarı oldum”

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Erdal  Yirmibeş, gazetemize yaptığı açıklamada, “20 yıldır  çizgimden hiç sapma yapmadan partimin emektarı, halkımızın hizmetkarı oldum” dedi.
Dört yıla yakın bir süredir yürüttüğü ilçe başkanlığı görevinden belediye başkan aday adayı olmak üzere istifa eden Erdal Yirmibeş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi. “Partimizin kuruluşu ile birlikte Resimizin yoluna girdim ve 2004 yılından itibaren de aktif görev yaptım. 2004’te belediye meclis üyeliği adaylığımla başlayan gönüldaşlığım, 2009, 2014 ve 2019  seçimlerinde belediye meclis üyeliğim ile sürdü. Bu süreç içinde Yenice’mizin ali çıkarları için katkı verme çabasında oldum. Partimin gösterdiği yolda çalışmalarımı sürdürdüm. Üç buçuk yıldan  bu yana da ilçe başkanı olarak Yenice’mizin geneline hizmet sunmaya çalıştım. Yenice’mizin her  köyünde sorunların çözümü için büyük gayretler gösterdim. İlçe merkezinin ve köylerimizin sorunlarını an be an il başkanlığımıza, genel merkezimize ve milletvekillerimize ileterek çözümü konusunda yoğun çaba içine girdim. En son  yapılan seçimde ilçemizde partimizin birinci parti olması için elimden gelen çabayı ekip arkadaşlarımla birlikte  gösterdik ve bunu başardık.
Dört değerli arkadaşımla birlikte bu kutlu davaya ve halkımıza hizmet için aday adayı olduk. 20 yıldır hiç kesintisiz ve sapma yapmadan  partimizin kutlu davasında bir nefer olarak görevimi yaptım. Bütün aday adayı arkadaşlarım çok değerli ve birikimlidirler.  20 yıllık görev sürem içinde partimizin emektarı, halkımızın hizmetkarı  oldum. Halkımızı kucaklayarak, sorunların çözümünde önemli ölçüde yol aldık. Küsmeden, bıkmadan, herkesi kucaklayarak sürdürdüğüm siyasi hayatımda, edindiğim bilgi, birikim, donanım ve tecrübelerimi halkımızın da yoğun isteğiyle belediye kanalıyla hizmete dönüştürmek amacıyla aday olduğumu belirtmek isterim. Takdir partimizin ve halkımızındır.
Partili büyüklerimiz bizi bu göreve layık görüp hadi yürü derlerse, Yenice’miz için çok önemli projelerimizi hayata geçirmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Belediye olarak yeni yeni projeler uygulayarak, istihdam sağlama  konusunda  ve ilçemizi şehirleştirme yolunda yorulma bilmeden enerjimizle, halkımızın görüşlerini de alarak yürüyeceğiz ve Yenice’mizin çehresini  değiştireceğiz. Kaybolan  yılları telafi ederek, hükümetimizin de desteğiyle sorunları bir bir çözeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, halkımıza ve partililerimize saygılarımı sunuyorum”