Kongresi yoğun katılım ile yapıldı.

 

Çeltik Köyü ve GÖKTEPE Yaylası Turizm Derneği

Kongresi yoğun katılım ile yapıldı.

 

İlçemizin en popüler köylerinden biri olan Çeltik Köyü yaptığı atılımlar ile adından sık sık söz ettiriyor. Her yıl düzenlenen şenliklerle onbinlerce insanın Göktepe yaylasında buluşmasını sağlayan Muhtar Sezai Çoban ve arkdaşları birlikte kurdukları Çeltik köyü ve GÖKTEPE Yaylası Tur. Derneği kongresini geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirdileri.

Muhtar Sezai Çoban Yaptığı açıklamada;

 

 Çeltik Köyü ve Göktepe Yaylası Tur. Derneğimizin olağan genel kongremizi kıymetli köylülerimizle gerçekleştirdik. Katılım sağlayan üyelerimize şükranlarımı arz ediyorum. Kurulum aşamasından buyana her hizmette bulunan bu kongrede bulunamayan dostum merhum Cevat Koymat’a Allahtan Rahmet diliyor.

Hizmet aşamasında her daim yanımda bulunan Yenicenin sesi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erdinç Dereli’ye Esnaf odası Başkanı Sayın Cevdet Abaoğlu’na kıymetli üyelerimize teşekkür ediyorum. Sağlıklı yarınlar diliyorum. Bu güne kadar yaptığımız hizmetleri kendimize referans göstererek bundan sonrada polimiklere girmeden yıldırmak yıpratmak isteyenleri nazarı itibara almadan yönetim kurulu arkadaşlarımızla hizmete devam edeceğimizi arz eder Tüm dostları saygıyla selamlıyorum.” ifadelerine yer verdi.