Kavşak Projesi ve Araç Çayı’nda çalışmalar sürüyor

Kavşak Projesi ve Araç Çayı’nda çalışmalar sürüyor

Kavşak Projesi ve Araç Çayı Projesi alanında devam eden çalışmalar havadan görüntülendi.

Devam eden çalışmalarda incelemelerde bulunan AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, Kavşak Projesi içerisinde olan KARDEMİR girişi mevkisindeki köprü inşaatının ve Araç Çayı Rekreasyon Projesi kapsamında Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapılan Öğlebeli sanayi sitesi tarafından gelecek araçların KARDEMİR Kavşağına uğramadan Karabük Valiliği binası karşısından çevre yoluna bağlayacak olan köprünün çalışmalarının devam ettiğini aktardı.

Karabük’e kimlik kazandıracak ve değer katacak yatırımların heyecanla takipçisi olduklarını belirten Altınöz, “Kavşak Projesi bitiminde ulaşım sorunu daha konforlu ve güvenli hale gelerek, şehrimizin değerine değer katacaktır.” dedi.

Altınöz, Araç Çayı Rekreasyon Projesinin bitiminde Karabük’ün modern şehir görüntüsü ve zengin sosyal yaşamı açısından önemli bir rol alacağını ifade etti.

Kavşak Projesinin ve Araç Çayı Rekreasyon Projesini en kısa sürede Karabük halkının hizmetine sunacaklarını kaydeden Altınöz, çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi.