AK Parti’nin üye sayısı 11 milyon 241 bin 230 oldu

Altınöz: AK Parti’miz tarihte en yüksek üye sayısına ulaşan siyasi parti oldu

AK Parti’nin üye sayısı 11 milyon 241 bin 230 oldu

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, yeni yıla girişle birlikte siyasi partilerin üye sayılarındaki son durumu kamuoyuyla paylaştı. Yargıtay’ın paylaştığı siyasi partilerin üye sayılarındaki son duruma göre, AK Parti’nin üye sayısının 11 milyon 241 bin 230 olduğu bildirildi.

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, Yargıtay’ın Türkiye geneli siyasi partilerin üye sayılarındaki son durumunu kamuoyu ile paylaşmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti’nin tarihte en yüksek üye sayısına ulaşan siyasi parti olduğuna dikkat çeken Altınöz, “6’lı masada oturan siyasi partilerin Türkiye genelindeki toplam üye sayısı: 2 milyon 870 bin 761 AK Parti’mizin üye sayısı: 11 milyon 241 bin 230. Diğer partilerin üye sayılarını toplayıp üçle çarpın, AK Parti’nin üye sayısına yetişemiyor.

AK Parti’nin Karabük’teki üye sayısı 42.483

AK Parti’mizin Karabük il genelindeki üye sayısı toplam 42.483’tür. Türkiye’nin en büyük ve en güçlü ailesi olduğumuz doğrudur. Bu bilinç ve sorumlulukla milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Üyelerin, AK Parti’nin en değerli makamında bulunduklarını ifade eden Altınöz, AK Parti’ye katılan yeni üyelerine teşekkür etti.

“Tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkürlerimi sunuyorum”

Siyasi partiler için üyeliğin, seçmenle kurulan güçlü bağ ve güvenin sembolü olduğunun altını çizen Altınöz, “11 milyon 241 bin 230 kişilik geniş bir aile olmanın mutluluğu ile bu birlikteliğin inşasında emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza, Ana kademe teşkilatlarımıza, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.