“KARÇEL, YILIN ÇELİK YAPI FİRMASI SEÇİLDİ”

“YILIN ÇELİK YAPI ÇÖZÜMLERİ MARKASI ÖDÜLÜ KARÇEL’İN”
“KARÇEL, YILIN ÇELİK YAPI FİRMASI SEÇİLDİ”

Yeni nesil iş ve ekonomi dergisi STRONG BOSSES tarafından Türkiye Marka ve Kariyer etkinlikleri kapsamında düzenlenen Türkiye Lider Marka Ödülleri ‘’YILIN ÇELİK YAPI ÇÖZÜMLERİ MARKASI’’ kategorisinde şirketimiz Karçel A.Ş., jüride yer alan profesör ve akademisyenler tarafından verilen 9,75 puan ile birincilik ödülüne layık görüldü.

Türk İş Dünyası içindeki yetenek zenginliğinin, yenilikçiliğin ve yaratıcılığın vurgulandığı programda, Fabrikalar Kuran Fabrika sloganıyla çelik yapı üretiminde adından başarıyla söz ettiren şirketimiz Karçel A.Ş. yoğun ilgi gördü. Şirket Müdürümüz Sayın Uygar Sezişer ödül töreninde yaptığı konuşma ile jüri üyelerine ve sektör paydaşlarımıza teşekkürlerini iletti.

Güçlü ve istikrarlı yönetim anlayışı ile, 2021 yılında kırmış olduğu üretim rekoru ve Türkiye geneli çelik sektöründe 23.156 ihracatçı firma arasından, ihracatta 148. sırada yer alan, Türkiye’de ilklerin firması olarak portföyünde bulundurduğu Nükleer Enerji alanında NET-IC ve AISC sertifikalar ile adından başarıyla söz ettiren şirketimiz, yurtiçi ve yurtdışı projeleriyle birlikte küresel çaptaki gelişmeleri takip ederek üretim ve ihracat çalışmalarına güçlü ve dinamik bir şekilde devam etmektedir.

Karçel A.Ş. Ailesi olarak, bizleri bu ödüle layık gören Strong Bosses Ailesine ve III. Türkiye Lider Marka Ödülleri platformunda yer alan juri üyeleri ile teknik ekibe saygılarımızı sunar; bu başarıda emeği geçen tüm sektör paydaşlarımıza ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz.