Doğalgaz Çalışması hayırlı olsun

 

Ak Parti Yenice İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş

 

Doğalgaz Çalışması hayırlı olsun

 

Ak parti Yenice İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş uzun yıllardır ilçe gündemini meşgul eden Doğalgaz konusu bu sene çözüme kavuşuyor. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum.dedi

AK Parti Yenice İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş gazetemize yaptığı değerlendirmede;

İlçemizin uzun yıllardır beklediği doğalgaz ile ilgili geçtiğimiz pazartesi günü Ak Parti İl Başkanları toplantısında gerekli görüşmeler İl Başkanımız Av. İsmail Altınöz tarafından gerçekleştirilmiş ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerekli çalışmaların başlaması talimatı verilmiştir. Bunun akabinde Kargaz yetkilileri Yenice Belediyesi ile görüşerek doğalgaz konusunda çalışmaların önümüzdeki günlerde başlayacağının kararı alınmıştır.

Sayın Milletvekillerimiz Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş’in yakın alakaları ve AK Parti İl Başkanı Sayın Av. İsmail Altınöz’ün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan nezdinde yaptığı görüşmeler neticesinde ilçemizin doğalgaz ile buluşmasına çok az bir zaman kalmıştır.

Şu anda ilçemizde yer arayışı noktasında çalışmalar tamamlanmış Özal Mahallesi başta olmak üzere belirli yerlerde depolama çalışmaları hızlı bir şekilde gerçekleştirilecektir.

KARGAZ Karabük İşletme Müdürü Cengiz Mancıoğlu ile yaptığımız görüşmelerde de alt yapı işlerinin tamamlanmasının ardından Yenice İlçemiz 2023 yılında doğalgaz ile buluşacak ev ve iş yerlerinde kullanıma başlanacaktır.

 

Bizler Ak Parti teşkilatı olarak bugüne kadar olduğu gibi yine ilçemiz için çalışmaya her alanda devam edeceğiz. Halkımıza doğalgazın şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyor, Saygı ve selamlarımı sunuyorum. Bu süreçte bizlerden Desteklerini hiç biz zaman esirgemeyen En Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sayın Büyüğümüz Mehmet Ali Şahin,İl Başkanımız Av. İsmail Altınöz ve Milletvekillerimiz Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş’e teşekkür ediyoruz” İfadelerine yer verdi.