Karabük’te AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı yapıldı

 

AK Parti hazır kararlı

Karabük’te AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı yapıldı

Karaaslan, “Bu şehir bugüne kadar olduğu gibi inanıyoruz ki nasıl 14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılını başlatmışsa bugün de inanıyoruz Türkiye Yüzyılı’nın güçlü hedeflerine ulaşması için gereken o dinamizmi Karabük’ümüzden sağlamak için gece gündüz demeden çalışacak.”

AK Parti Karabük İl Başkanlığı tarafından düzenlenen belediye başkanları aday tanıtım toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Aday Tanıtım Toplantısı ile ilçe ve belde belediye başkan adaylarını resmi olarak kamuoyuna duyurdu.

“Karabük’ün bütün ilçelerinde en güçlü ve en doğru adayı yine AK Parti çıkarmıştır”

Programda, “Aynı ruh aynı dava aynı mana yıllar geçse de bizim için bitmeyen bir aşksın. Karabük’üm sen ezelden beri ak ve paksın. İzin ver meşaleyi hak edenler yaksın.” diyerek açılış konuşmasına başlayan AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, “AK Parti olarak hizmet anlayışımızı daha ileriye taşımak ve şehrimizi, ilçelerimizi daha yaşanabilir kılmak amacıyla birbirinden değerli adaylarımız sizlere tanıtmak için bir aradayız. Canı gönülden inanıyoruz ki Karabük’ün bütün ilçelerinde en güçlü ve en doğru adayı yine AK Parti çıkarmıştır.

Biz er meydanında sözü kavi olan halka hizmet haritasında izi olan doğru yola ok olan bir kadro olarak 31 Mart’ta şehrimize, ilçelerimize eser vermeye milletimize hizmet etmeye talibiz. 31 Mart’ta milletimizin tercihini hizmet siyasetinden yana kullanarak AK Parti’yi sandıktan açık ara birinci parti olarak çıkaracağımıza inancımız tamdır.” dedi.

“Karabük’e yeni bir enerji geldi. Karabük’e dinamizm geldi. 31 Mart’ta Karabük’ümüze ve bütün ilçelerimize yeniden bahar gelecek. Her yerde çiçekler açacak” diyerek konuşmasına başlayan AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, “Bizde başkanlarımızın emrinde Karabük’e hizmet etmeye ve bu dinamik başkanlarımızın arkasından koşmaya hazırız. Var olasınız sağ olasınız.” dedi.

“Karabük’ü bölgenin, Türkiye’nin yıldızı haline getireceğiz”

Karabük genelinde başarılı bir seçim geçireceklerini belirten AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, 31 Mart’a kadar belediye başkan adaylarına bir vazife bir ödev verdiğini söyleyerek “Teşkilatlarımızla beraber Sayın Cumhurbaşkanımızın tabiriyle birebir adam adama markaj yapmak bizim siyasi geleneğimizin, hareketimizin en önemli özelliklerinden biridir. Çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el bırakmayacağız. Küskünümüz, dargınımız olabilir. Her yere ulaşacağız. Yarın, öbür gün belediye başkanı olduğunuz zaman cadde cadde, sokak sokak dolaşacağız. Seçimden seçime belediye başkanlığı yapanlar var. Biz onlardan değiliz. Sürekli halkımızın içinde olmak durumundayız. Onların dertleriyle dertleneceğiz, çözüm bulma yolunda adım atacağız. Bizler de şehrin milletvekilleri olarak sizlerin yanındayız. Sizlerle beraber el ele, kol kola Karabük’ü bölgenin, Türkiye’nin yıldızı haline getireceğiz.” dedi.

“Şehri imar edeceğiz. Gönülleri de ihya edeceğiz”

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Siyasi geçmişimde birçok temsil noktasında gerçekleştirdiğimiz hizmetlerin ardından bugün karşınızda AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı olarak bulunuyorum. Malumunuz Karabük’ümüz artık her kesim tarafından kabul edildiği üzere yorgun ve bitkin bir şehir imajına bürünmüştür. Güçlü ticaretini, güçlü ekonomisini, köklü geçmişini, ekmek mücadelesini ve kuruluşundaki renkli şehir yapısını temsil eden yerel bir vizyon ortaya koyulamamıştır. Kısır siyasi söylemler, basit ve işlevselliğini yitirmiş çözümler maalesef şehrimize kan kaybettirmeye devam etmektedir. Şehir istişare kültürünün olmadığı, ben yaptım oldu anlayışının sonucu şehrimiz git gide yaşanabilirliğini kaybetmektedir. Böyle bir noktada Cumhurbaşkanımızın takdiri ve desteğiyle, halkımızın birlik ve beraberliğiyle Karabük’ümüze gerçek belediyecilik ve gönül belediyeciliği vizyonunu getirmek için bismillah dedik, kolları sıvadık, yola çıktık. Yerel yönetimdeki AK Partimizin başarısı, hizmet ve eser belediyeciliği artık Karabük’ümüz için bir tercih, bir seçim değil ihtiyaç haline gelmiştir. Hizmet ve eser belediyeciliğini ortaya koyacak yeni bir vizyona, yeni bir Karabük’e ihtiyaç vardır. Özkan Çetinkaya AK Parti’nin ve tüm siyasi partilerin Türkiye’deki en genç belediye başkan adayıdır. Diyoruz ki en genç belediye başkanı ama en çok çalışan, en çok hizmet getiren, en çok proje üreten ve en güzel şehri ortaya çıkartacak belediye başkanı olacağız. 7/24 belediyecilik anlayışımızla sahada, icraatta ve halkın yanında, gönül ve saha belediyeciliğini hayata geçireceğiz. Toplumun her kesimi için ilk gün şunu söylemiştik. Hazırız, kararlıyız. Şehri imar edeceğiz. Gönülleri de ihya edeceğiz.” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdim. İnşallah sizden de güzel haberler götüreceğim. ‘Karabük coşku doluydu, katılım çok güzeldi ve umut ediyorum ki 31 Mart için Karabük kararını vermiş’ diyeceğim.” dedi.

“Vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ediyorum”

Konuşmasında 1994 ruhu vurgusu yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Karaaslan,”1994-2024 elbette çok şey değişti ama değişmeyen bir şey oldu. İşte o ruh hiç değişmedi. Bugün bizler şehirlerimize değer katmak için, şehrin sorunlarını çözmek için, şehrin ihtiyaçlarını karşılamak için, yeni bir vizyon, yeni bir heyecan ortaya koymak için algı belediyeciliği değil gerçek belediyeciliği Türkiye’de hakim kılmak için yollara düşmüş bulunuyoruz. Her seçim gibi bu seçiminde tarihi bir eşik olduğuna inanıyoruz. Öncelikle ben sizlere 14 Mayıs ve 28 Mayıs tarihlerinde Sayın Cumhurbaşkanımıza ve partimize, Cumhur İttifakımıza vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Sağolun varolun.” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Karaaslan, “Bugün hala o denli güçlü 17 seçimin ardından 18’i için inşallah yeni bir zafere imza atacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bugün Karabük’teyiz. Bu şehir bugüne kadar olduğu gibi inanıyoruz ki nasıl 14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılını başlatmışsa bugün de inanıyoruz Türkiye Yüzyılı’nın güçlü hedeflerine ulaşması için gereken o dinamizmi Karabük’ümüzden sağlamak için gece gündüz demeden çalışacak. Bugün itibariyle önümüzde tam 51 gün var. Göz açıp kapayıncaya kadar geçecek. Aslolan 30 Mart gecesi yastığa başımıza koyduğumuzda, ‘Keşke şöyle yapsaydım, böyle yapsaydım, biraz daha uğraşsaydım.’ demek değil ‘Allah’ım ben üzerime düşen her şeyi yaptım. Elimden gelen buydu. Rabbim sana emanet ediyorum.’ diyecek kadar üzerimize düşen vazifeyi ve sorumluluğu yerine getirmektir. Sözün özü biz elbette özellikle Cumhur İttifakı olarak Türkiye’de birliğin beraberliğin altına imzamızı attık. Burada bir rekabet, bir yarış olacak muhakkak ama inanıyoruz ki o ruhun da sokaklara yansıdığı bir biçimde olacak.” dedi.

“Karabük’te sefer başlamıştır, zafer yakındır inşallah”

Konuşmasında AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya’dan övgüyle bahseden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Her seçim yeni bir süreç. Adını Türkiye Yüzyılı koyduğumuz bu süreçte ancak güçlü şehirlerimizle, şehirlerimiz gücüyle birlikte geleceğe taşıyabiliriz. Bugün burada attığımız adımla birlikte Karabük’te sefer başlamıştır, zafer yakındır inşallah.” dedi.

Daha önce Karabük Belediyesi için Özkan Çetinkaya’nın aday gösterildiği açıklanmıştı. AK Parti Genel Başkan Yardımcı Karaaslan Yortan Belde Belediye Başkan Adayı Yılmaz Tiryaki, Ovacık Belediye Başkan Adayı Ahmet Şahin, Eflani Belediye Başkan Adayı İbrahim Ertuğrul, Eskipazar Belediye Başkan Adayı Serkan Civa, Yenice Belediye Başkan Adayı Sertaş Karakaş ve Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Büyüközdemir’i sahneye davet ederek tanıttı.

Yenişehir Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Karabük il, ilçe ve belde belediye başkan adayları tanıtım toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve beraberindeki heyet, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin, Ali Keskinkılıç, AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayları ve Aday Adayları, il ve ilçe yönetimleri ile çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.