Karabük Tanıtım Günleri Maltepe’de yapıldı

 

 

 

İstanbul Maltepe’de düzenlenen “Karabük Tanıtım Günleri”nde Cumhuriyet Kenti Karabük’ün turizm değerleri, lezzetleri ve kent kültürü tanıtıldı.

Karabük Valiliği ve Karabük Dernekler Federasyonunun (KARDERFED) öncülüğünde İlçe Kaymakamlıkları ve Belediye Başkanlıkları, Sivil Toplum Kuruluşları, Ticaret ve Sanayi Odaları ile Esnaf ve Sanatkârlar Odalarının katkılarıyla İstanbul Maltepe’de düzenlenen Karabük Tanıtım Günleri İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizin yoğun katılımıyla sona erdi.

Karabük ve İlçelerimizin tarihi, kültürü, sanatı, doğal güzellikleri, UNESCO Dünya Miras Kentleri listesinde yer alan Safranbolu ilçemiz, Karadeniz’in Zeugması Hadrıanoupolis’i ile turizmdeki değerleri, Gastronomisi, unutulmaya yüz tutmuş meslekleri ve tüm renkleri, 8-11 Eylül 2022 tarihleri arasında İstanbul Maltepe Etkinlik Alanı’na taşındı.

Karabük Tanıtım Günleri açılış törenine Vali Fuat Gürel, Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof Dr Refik Polat, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, KARDERFED Genel Başkanı Cevdet Akay, Yönetim Kurulu üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile İstanbul’da yaşayan hemşerilerimiz katıldı.

Türk Bayrakları ve Mehteran Takımı eşliğinde kortej yürüyüşü ile başlayan Karabük Tanıtım Günleri protokol konuşmaları ile start aldı.

Kurdele kesiminin ardından Vali Fuat Gürel, Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan ve protokol üyeleri etkinlik alanında kurulan stantları ziyaret ederek tanıtım günlerine verdikleri katkı ve desteklerden dolayı teşekkür ettiler.