Kamu görevlilerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı

 

 

 

Yenice Kaymakamı Mehmet Abdulkadir Güvenç, 2023 yılının son saatlerinde ilçenin huzuru, güvenliği ve vatandaşların sağlığı için çalışan kamu görevlilerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Kaymakamımız Sayın Mehmet Abdulkadir Güvenç, Yenice uygulama noktasında polis ve jandarma ekiplerini ziyaret ederek görevlerinde başarılar dileyip, Yenice Devlet hastanesinde yatan hastaları ve sağlık personelerini ardından İtfaiye personlerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Kaymakamımız Sayın Mehmet Abdulkadir  Güvenç’e İlçe Jandarma Komutanı Kenan Yücel ve İlçe Emniyet Amiri Osman Korkut eşlik etti.

Yeni yılın tüm dünya insanına hayırlar getirmesi dileğinde bulunan Kaymakamımız Sayın Mehmet Abdulkadir Güvenç, “Yenice uygulama noktasında emniyet ve jandarma ekiplerimiz hem trafik hem de güvenlik uygulamalarına devam ediyor. Bunun yanı sıra karayollarımız, sağlık teşkilatlarımız, 112 Acil Çağrı Merkezimiz ve itfaiye ekiplerimizle tüm çalışanlarımız ile sahadayız. İnşallah kazasız belasız gelen yeni bir yıl olur. Yeni bir yıla giriyoruz. Yeni yıl inşallah ilçemize, ülkemize ve tüm insanlık alemine hayırlara vesile olur. Bu gece tüm çalışanlarımız sahadalar, bizler de onları ziyaret ediyoruz. Bir yandan uygulamaları yerinde görüyoruz, bir yandan da onların yeni yılını kutluyoruz. Güzellikleriyle gelip geçen bir yıl olur inşallah” dedi.