Ekipler ile birlikte denetimlere katıldı

Yenice Kaymakamı Mehmet Abdulkadir GÜVENÇ,  yılbaşı gecesi emniyet ve asayiş güvenliği sağlamak için Yenice 15 Temmuz Demokrasi Meydanında ve Yenice Sanayii girişi Jandarma/Polis ortak kontrol noktasında ekipler ile birlikte denetimlere katıldı.  

 Vatandaşların yeni yıla huzur ve güven ortamı içerisinde girmelerini temin etmek amacıyla Yılbaşında hangi kurumun ne kadar personel ile görev aldığını Kaymakamımız Sayın Mehmet Abdulkadir GÜVENÇ şu şekilde açıkladı.

Yenice’de 31 Aralık Pazar günü saat 16.00’dan itibariyle 01.01.2024 saat 08.00’e kadar yılbaşı emniyet tedbirleri çerçevesinde İlçe Jandarma Komutanlığı  21 personel, 6 araç ile, İlçe Emniyet Amirliği, 29 personel, 9 ekip ile gün boyunca görev başında olacak. hastanemiz hep açık olacak itfaiye hazırda bekleyerek görevlerini yerine getirecekler” dedi. Yenice Jandarma/Polis kontrol noktasında yapılan uygulamaya, Yenice Kaymakamımız Sayın Mehmet Abdulkadir GÜVENÇ, İlçe Jandarma Komutanı Kenan YÜCEL ve İlçe Emniyet Amiri Osman KORKUT katıldı.

Uygulama yapılan araçların yanına giden Kaymakamımız Sayın Mehmet Abdulkadir GÜVENÇ, yeni yıla girecek olan araç sürücülerine ve yolculara mutlu,sağlıklı, huzurlu ve kazasız yıllar diledi.