Güven, Yenicelilerin gönlünde taht kuruyor

Yerel seçimlerin yapılacağı 31 Mart tarihi yaklaşırken AK Parti Yenice Belediye Başkan adayı Coşkun Güven,  çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürerek mahalle ziyaretlerine devam ediyor .

Seçim çalışmalarına esnaf ve ev ziyaretleriyle sürdüren AK Parti Yenice Belediye Başkan adayı Coşkun Güven, AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal , AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, belediye ve il genel meclis  üyesi adayları ve ilçe teşkilatından  oluşan kalabalık bir heyetle pazar günü Özal Mahallesine  çıkarma yaptı. Güven’e destekler her geçen gün artmaya devam ederken, Yenice’nin bütün  mahallelerinde ev ve kahvehane toplantıları, hasta, esnaf ve yaşlı ziyaretleri gerçekleştiren Coşkun Güven Yenicelilerin  gönlünde taht kuruyor. Yoğun programına Pazar günü Özal mahallesinde  devam Güven, halkın yoğun sevgi seli ile karşılaştı. Karşılıklı fikir alışverişi ile devam eden toplantıda mahalle sakinleri  “arkandayız sonuna kadar seni destekliyoruz” mesajı verdiler.

Halkın desteğinin arkasında olduğunu görmenin kendisini gururlandırdığını belirten Coşkun Güven , vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür etti.