EĞİTİM CAMİAMIZDAN YARDIMLAR GELMEYE DEVAM ETMEKTEDİR.

 

06 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve bir çok ilimizi etkileyen depremde, deprem sonrası genel hayatı olumsuz etkileyen şartların giderilmesi ve afetzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için eğitim camiamızdan yardımlar gelmeye devam etmektedir.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce idareci , öğretmen ve velilerimizle birlikte depremden etkilenen vatandaşlarımız için yardım seferberliği giderek artıyor. Özellikle bölgeye çeşitli yardımlar;  gıda kolileri,  su, soğuktan etkilenmemek için atkı, bere , çorap vb. kıyafetler, idareci, öğretmen ve  velilerimizin özverili çalışmalarıyla bölgeye  ulaştırılmaktadır.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bölgeye gönüllü öğretmenler ve diğer destek personelleri gönderilmiştir. Müdürlüğümüze bağlı Halk Eğitimi Merkezimizce depremzedelerimiz için uyku tulumu ve atlet üretimi yapılmıştır.  Yenice Çok Program Lisesi Metal Bölümü öğretmenleri diğer kurumlarla işbirliği içinde desteklerini sürdürmektedir.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce Nakdi Yardımlar AFAD’ a ulaştırılmıştır. İlçemizde nakdi yardımlar da devam etmektedir. Bu zor süreçte eğitim camiası olarak birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam etmektedir. Çalışmalarımız depremden etkilenen illerimizin ihtiyaçları giderilene kadar sürecektir. Ülkemizin bu zor gününde destek veren tüm veli ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz desteklerini her bekliyoruz.