AK Parti teşkilatları deprem bölgesinde

AK Parti teşkilatları deprem bölgesinde

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz ve AK Parti Karabük teşkilatı, “asrın felaketi” olarak nitelenen, Akdeniz, Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay, Osmaniye, Gaziantep ve Kahramanmaraş illerine gitti.

Altınöz, 10 ili etkileyen depremlerin ardından gittiği Osmaniye Düziçi’nde deprem sonrası çalışmalarla ilgili bilgi aldı, incelemelerde bulundu ve depremzedelere “geçmiş olsun” dileklerini iletti. AK Parti Karabük teşkilatı kurulan çadır kentlerde de aileler ile bir araya geldi.

Altınöz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Hatay, Osmaniye, Gaziantep ve Kahramanmaraş illerimizde depremzede vatandaşlarımızın acılarına ortak olduk. İnanıyorum ki, yaraları tek yürek olarak saracağız. Umuda uzanan elleri hep birlikte tutmaya devam edeceğiz.

Kaybettiğimiz vatandaşlarımızın acısını yüreğimizde taşırken, gözyaşlarımızı birlik ve beraberlikle dindireceğiz. Soğuğa, ayaza, uykusuzluğa, daha pek çok zorluğa rağmen cansiperane bir şekilde gayret gösteren tüm ekiplerimize, gönüllülerimize de teşekkür ediyorum.

Devletimiz tüm gücüyle depremden etkilenen bölgelerde çalışmalarını sürdürmektedir. Devlet ve millet olarak, ele ele vererek hiçbir mağdur ve mazlumu sahipsiz bırakmayacağız.” ifadelerini paylaştı.