Demokrasi ve Birlik Yürüyüşü İle Başladı

15 Temmuz Programı Demokrasi ve Birlik Yürüyüşü İle Başladı.

FETÖ terör örgütünün hain darbe girişiminin milletçe vatanseverlik duygusuyla tek vücut olarak önlendiği 15 Temmuz’un 7. yıl dönümü etkinlikleri 15 Temmuz Demokrasi Meydanından başlayıp 15 Temmuz Demokrasi Meydanında sona eren Demokrasi ve Birlik Yürüyüşü ile başladı.

Kaymakamımız Sayın Büşra GÜNEŞ, Cumhuriyet Savcısı Veysel ARAT,Belediye Başkanı Zeki ÇAYLI, Belediye Başkanı Vekili Fikret CIBIR, İlçe Emniyet Amiri Osman KORKUT, İlçe Jandarma Komutanı Uğur ATEŞ,protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşımız Yenice’li halkımızın marşlar eşliğinde ellerinde Türk Bayraklarıyla tören alanına kadar yürüdüler.

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Canlı yayın bağlantısının ardından Kaymakamımız Sayın Büşra GÜNEŞ’in 15 Temmuz konuşması, Kuran-Kerim Tilaveti, Şehitlerimizin ve Kahraman gazilerimizin ruhlarına duaların edilmesi ve Şiirlerin okunmasının ardından tüm camilerimizin minarelerinde selaların okunması ile son buldu.