Barış Efe Kabri Başında Dualarla Anıldı

15 Temmuz Şehidimiz Barış Efe Kabri Başında Dualarla Anıldı.

TSK içindeki FETÖ/PDY mensubu askerlerin 15 Temmuz gecesi başlattıkları hain darbe girişimi sırasında Boğaziçi Köprüsünde şehit olan Barış Efe, Eflani ilçemize bağlı Çukurören Köyünde bulunan kabri başında dualarla anıldı.

Şehit Barış Efe’nin annesi Nazife Efe’yi evlerinde ziyaret eden Vali Gürel ve protokol üyeleri daha sonra 15 Temmuz Şehidimiz Barış Efe’nin kabrini ziyaret ettiler.

Kabri başında okunan Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve duanın ardından Vali Fuat Gürel, Şehidimizin Annesi Nazife Efe, Kardeşleri Serpil ve Erdem Efe ile protokol üyeleri tarafından Şehit Barış Efe’nin kabrine karanfil bırakıldı.

Şehit Barış Efe ve tüm şehitlerimiz için Çukurören Köy camiinde okutulan Mevlid-i Şerif’e Vali Fuat Gürel, Eflani Kaymakamı Gizem Tokur, İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, İl Jandarma Komutanı Garip Gümüş, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Eflani Kaymakamı Sinan Aşcı, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı Ali Sefa Yılmaz, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, İl Genel Meclis üyeleri, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.