Belediye Başkan adayı Güven gazetemizi ziyaret etti

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Yenice Belediye Başkan adayı olan Coşkun Güven gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. AK Parti Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte nezaket ziyaretinde bulunan AK Parti Yenice Belediye Başkan adayı Coşkun Güven gazetemiz çalışanlarıyla sohbet ederek adaylığının resmi olarak açıklanmasının ardından seçim çalışmalarına başladıklarını ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde Ankara’ya giderek  Milletvekilleri ile birlikte Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’i makamında ziyaret ettiklerini belirten Coşkun Güven, “Ankara ziyaretimizden Yenice’mize güzel kazanımlarla döndük. Milletvekillerimiz Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş,İlçe Başkanımız Yılmaz Kırık ve Yortan Belediye Başkanımız Yılmaz Tiryaki ile birlikte Orman Genel Müdürümüz Bekir Karacabey’i makamında ziyaret ederek, ilçemiz için güzel kazanımlarla geri döndük.Öncelikle Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yapılacak olan dikili satış uygulaması kamuoyumuz tarafından istenilen şekilde sonuçlandırıldı.Yine İlçemizin Karşıyaka,Fatih ve Yirmibeşler Mahallerini başta olmak üzere İlçemizi ilgilendiren Orman arazilerinin satışıyla ilgili 2/B sorununun çözümüne yönelik,2/B komisyonu çalışmalarına hemen başlayacak, hak sahipleri vatandaşlarımızın sorunları da sonlanacaktır.Yenice Karşıyaka Mahallesi ve Yortan Beldemizde bulunan ormanlık alanlarda yapılacak piknik ve mesire alan düzenlemesi projesi hayata geçirilmesi için ilgili Bölge Müdürlüklerimize gerekli talimatlar verilmiş ve en kısa sürede buraların yapılması sağlanacaktır.”dedi.

AK Parti Belediye Başkan adayı Coşkun Güven son günlerde sosyal medyada dolaşan Zonguldak TTK’ya Yenice’den işçi alınmayacak söylemlerine ise cevap vererek , “Zonguldak TTK’ya alımlarla ilgili usul hatası nedeniyle sosyal medyada TTK’ya Yenice’den işçi alınmıyor paylaşımlarda bulunulmuştu. TTK’ya Yenice’den alımla ilgili herhangi bir sorun yoktur. TTK’ya Yenice’den işçi alınacaktır.”dedi.