BAŞKAN ÇAYLI’NIN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN ÇAYLI’NIN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı , 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınlayarak tüm gazetecilerin gününü kutladı.

Çaylı mesajında , “Gazetecilik; fedakârlık, sorumluluk isteyen ve zor şartlar altında yapılan önemli bir meslektir. Meslek ilkeleri ve değerlerini ön planda tutarak kamuoyunu doğru bilgilendiren, görevlerini büyük bir emek ve hassasiyetle yerine getiren basın mensuplarımızın çalışmaları takdire şayandır. Demokrasilerin vazgeçilmez unsurları olan basın ve medya, aynı zamanda kurumlarla bireyler arasındaki veri akışını sağlayan düşünce, ifade ve haber alma özgürlüğünün en etkin araçlarıdır.Yenice’mizin gelişmesinde, hemşehrilerimizin doğru habere ulaşmasında katkılar sunan değerli basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu vesileyle; Toplumsal bilinci ve kamu yararını gözeterek emek veren, fedakârca çalışarak gelişmeleri halkımızla paylaşma yolunda emek harcayan tüm basın mensuplarımızın gününü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum.”