Bakan Pakdemirli’nin verdiği müjdelerden Karşıyaka Mahallesi 2B sorunu çözüldü

AK Parti  Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık geçtiğimiz haftalarda ilçemize gelen Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’nin ilçe merkezinde halka hitaben yaptığı konuşmalar sırasında verdiği müjdelerin sırasıyla gerçekleştiğini belirterek, “Karşıyaka’da 2B sorunu çözülmüştür” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Kırık, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Karşıyaka Mahallesi 2B ve B tipi mesire yeri için çalışmalarımız başlamıştır. Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli geçtiğimiz haftalarda ilçemize ziyarette bulunarak yaptığı konuşmada Karşıyaka mahallesi 2B, Karşıyaka  Mahallesi ve Göktepe Mesire yerleri ile ceviz sahasının bulunduğu alana yapılacak OSB ile  ilgili müjdeler vermişti.

Vermiş olduğu müjdelerde Karşıyaka Mahallesi 2B ve B tipi mesire alanı onaylanarak çalışmalar başlamıştır. Zonguldak Orman Bölge Müdürü Sayın Zekeriya Beyazlı 2B Komisyon Başkanı ve Yardımcısı, Yenice Orman İşletme Müdürlüğü Merkez İşletme Şefi, Yenice Belediye Başkan adayı Coşkun Güven, Karşıyaka Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek çalışmalar halkında mahalle halkına bilgilendirme yapmışlardır. 2B Komisyonu çalışmalara başlamış olup, ilk etapta 47 parselin 2B sorunu çözülecek, ikinci etapta da 16 parselin sorunları giderilecek. Böylelikle Karşıyaka Mahallesindeki vatandaşlarımızın 2B mağduriyetleri yakın bir zaman içerisinde giderilmiş olacaktır. Yine aynı ekiple Karşıyaka Mahallesine yapılacak olan B tipi mesire alanında da incelemelerde bulunuldu. B tipi mesire alanının içerisine yaz lokantası, çay bahçesi, halı saha, yürüyüş yolu, spor alanı,  mescit ve çok sayıda kamelya ve çevre düzenlemesi yapılarak hizmete girecektir. Çeltik Köyü yolunda 2018 yılında yol genişleme çalışmaları yapılmış, 6 km’lik yolun 3 km’sinde çalışmalar tamamlanmıştır. Geri kalan 3 km kısımda sıcak asfalt ile kaplanarak B tipi Göktepe Mesire Alanı’nın yaz şenliklerine yetiştirilmesi için çalışmalarımız hızlandırılmıştır. AK Parti İlçe Teşkilatı olarak, Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir Pakdemirli’ye, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’e, Karabük Milletvekillerimiz Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş’e, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı’ya, AK Parti İl Başkanımız İsmail Altınöz’e, AK Parti Yenice Belediye Başkan adayımız Coşkun Güven’e, Yenice Kaymakamı Muhammed Evlice’ye, Yenice Orman İşletme Müdür Vekili Serhat Sugeçti ve İşletme personeline ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”dedi.