Asfalt Çalışmalarını İnceledi

Vali Gürel, Eskipazar’da Tamamlanan Asfalt Çalışmalarını İnceledi

Vali Fuat Gürel, İl Özel İdaresi ekipleri tarafından Eskipazar Köyceğiz Köyü Taşlık Mahallesinde tamamlanan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Eskipazar Kaymakamı Furkan Korkusuz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Genel Meclis üyeleri Sırrı Şen ve Sunay Yaka ve ilçe protokol üyeleri ile birlikte Köyceğiz Köyü Taşlık Mahallesinde tamamlanan yolda incelemelerde bulunarak bilgiler alan Vali Fuat Gürel, tamamlanan sıcak asfalt yolumuzun öncelikle Taşlık Mahallesi sakinlerine ve bu yoldan faydalanacak tüm vatandaşlarımıza hayırlı olması temennisinde bulundu.

Vatandaşlarımızın hak ettiği kalitede hizmeti vermek için çaba gösterdiklerini ifade eden Vali Gürel, “Yapımı tamamlanan sıcak asfalt ile Taşlık Mahallemizin yolu daha konforlu ulaşım şartlarına kavuştu. Öte yandan İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğince Merkez ilçemiz başta olmak üzere tüm ilçe ve köylerde sıcak asfalt, menfez, içme suyu ve su deposu yapım çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Özel idare ekipleri yol ve alt yapı çalışmalarını kar yağmadan bitirmek için yoğun çaba sarf ediyor. Yoğun ve özverili çalışmalar ortaya koyan ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.