Altınöz: “ Yenice’de seçimlerden başarı ile çıkacağız”

AK Parti Yenice Belediye Başkan adayı Coşkun Güven’in Yenice teşkilat ziyaretine katılan ve bir konuşma AK Parti Karabük İl  Başkanı Av.İsmail Altınöz , 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’nin Yenice’de seçimlerden başarı ile çıkacaklarını söyledi.

“Bizim için AK Parti önemlidir”

Altınöz AK Parti’nin teşkilatçıya önem verdiğini belirterek“ AK Partimizin teşkilatçılığa verdiği önemi göstermek amacıyla nasıl il  belediye başkan adayımız ilk ziyaretini il teşkilatına yaptıysa Yenice’de de belediye başkan adayımız ilk ziyaretini AK Parti Yenice teşkilatına yaparak seçim çalışmalarına başlamaktadır. Bizim için şahıslardan önce partimiz önemlidir, davamız önemlidir , AK Parti önemlidir. Bunu da bugün burada görmüş oluyoruz.  Biz sadece insanların oyunu almak   seçimi kazanmak için değil gönülleri kazanmak ve gönül belediyeciliğine inşallah Yenice’de hakim kılmak için yerel seçimlerde gece gündüz demeden çalışacağız. İnşallah Coşkun Güven Başkan adayımızı Yenice’de belediye olarak 31 Mart akşamı sandıklar açıldığı zaman göreceğiz ve Yenice de  inşallah huzura kavuşacak. İnsanları ayrıştırmadan, ötekileştirmeden bütün Yenice’yi kucaklayacak, gönlü geniş coşkulu ve herkesin güven duyabileceği bir başkan adayımız var.”dedi.

“İnşallah 7-0 yaparak yerel seçimlerden başarıyla çıkacağız.”

Altınöz konuşmasına devam ederek, “2002’den bu yana Yenice’ye gelen hizmetlerde AK Parti nasıl büyük başarıya imza attıysa genel hizmetlerde biz de vekillerimizin isimleri değişir, il başkanlarımızın isimleri değişir belediye başkan adaylarının isimleri değişir ama AK Parti şemsiyesinin altında AK Partinin gücü ile hükümetin gücü ile çok büyük hizmetlere imza attık.Yenice’de nasıl bir dönüşüm yapıldığını, nasıl hizmetler yapıldığını ve bu hizmetleri o zaman ki görevde olan şahıslardan değil AK Parti’nin gücü ile yapıldığını, Yenice halkımız en iyi şekilde bilmektedir. Sadece belediyenin gücü ile değil  oralara değişik kalemlerden nasıl büyük  ödeneklerin aktarıldığını merkezi hükümetten ekstra kaynaklar getirilerek aktarılarak hizmetlerin yapıldığını tüm Yenice halkımız bilmektedir. İnşallah 7-0 yaparak yerel seçimlerden başarıyla çıkacağız.” dedi.