AK Parti Belediye Başkan adayı Güven : “ Yenice için şimdi birlik zamanı”

AK Parti Genel Merkezi tarafından Yenice’ye Belediye Başkan adayı gösterilen Coşkun Güven, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş ,AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz ile birlikte Yenice teşkilatını ziyaret etti.

Parti binasında önünde   karşılanan Coşkun Güven’e partililer  sevgi gösterisinde bulundular. Tanıtım programında konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Yılmaz Kırık “Yenice ilçemizde 9 aday adayımızın başvurusunu almıştık. Genel Merkezimizin değerlendirmeleri sonucunda İlçe Belediye Başkan Adayımız Coşkun Güven, Yortan Belediye Başkanımız Yılmaz Tiryaki olarak belirlenmiştir. Biz Yenice’de seçimi şimdiden aldığımızı düşünüyorum. Hayırlı olsun.” dedi.Yortan Belediye Başkan Adayı Yılmaz Tiryaki ise yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Üç dönemdir Yortan’da belediye Başkanıyım. Bu sürede vatandaşlarımızı bize oy veren vermeyen diye ayırmadık. Biz millete koştukça millet de bize koştu. Adaylığımız hayırlı olsun”dedi.Ak Parti Yenice Belediye Başkan Adayı Coşkun Güven de yaptığı konuşmada,  “Yenice için , şimdi birlik zamanı” diyerek çıktığımız aday adaylık süreci Cumartesi günü itibari ile sonlanmış ve  Yenice Belediye Başkan Adayı olarak, bugün teşkilatımızı ziyaretle seçim kampanyasına başlamış bulunuyoruz.Her biri birbirinden değerli tüm aday adayı arkadaşlarımıza da teşekkür ediyor,hep birlikte bu seçimin kazanılması yönünde desteklerini bekliyorum.Bizler Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN öncülüğünde, yaklaşık 18 yıla yakın Milletimize, ülkemize ve kutlu bir davaya hizmetin adı olan AK Parti çatısı altında memleketimize ve milletimize yerel yönetim alanında hizmet etmek için yola çıktık.Sizlerle birlikte, Yenicemizi; Gönül Belediyeciliğine,  Katılımcı Belediyeciliğe, Kültürel Belediyeciliğe, Sosyal Belediyeciliğe, Çevre Dostu Belediyeciliğine ve Hizmet Belediyeciliğine kavuşturacağız.Biz,ayrıştırmak için değil, birleştirmek için geliyoruz…Yunus Emre diyor ki;  Ben gelmedim kavga için, benim işim sevgi için,  Dost evi Gönüllerdir, Gönüller yapmaya geldim…Bizde Gönül Almaya, Dua Almaya, GÜVEN vermeye geliyoruz.Milletimize ve memleketimize hizmet için çıktığımız bu yolda tüm hemşerilerimizin ve sizlerin desteğini bekliyorum. Değerli hemşerilerimiz,31 Mart seçimleri ülkemiz için tarihi bir dönüm noktasıdır. Bu dönemde etkin bir yerel yönetim anlayışı için görev ve yetkiye talip olduğumu belirtip ,  adaylığımızın hayırlı olmasını temenni eder, hepinize saygılarımı sunarım. “dedi.

Daha sonra AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, Karabük Milletvekilleri Niyazi Güneş ve Cumhur Ünal’ın yaptıkları konuşmalarla sona erdi.