AK Parti Yenice ilçe Başkanı Yılmaz Kırık : “Şeker Kanyonu Şenliklilerinde emeği geçenleri teşekkür ve tebrik ediyorum “

AK Parti Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık yazılı bir açıklama yaparak, Saklı Cennetin Yolu Şeker Kanyonu Şenliklerinde emeği geçenlere teşekkür etti. Kırık tarafından yapılan açıklamada , “23. 24. Ağustos 2019 Cuma günü Satuk köyü, Cumartesi günü İlçe merkezinde düzenlenen Saklı Cennetin Yolu Şeker Kanyonu Şenliklerinde emeği geçenlere teşekkür ve tebrik ediyorum. Hemşerilerimizin iki günde olsa stres atma ve eylenmelerine vede ilçemizin tanıtımına vesile olan Kültür ve Turizm Bakanlığına Karabük Valimize ve Milletvekillerimize İl Kültür Turizm Müdürümüze İl Genel Meclis Başkanına ilçe Kaymakamımıza İl Genel Meclis Üyemize Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımıza Muhtarlar Derneği Başkanımıza Festival Komitesine ve de Festivalde hemşerilerimizi ve davetlileri memnun eden Sanatçılarımıza Jandarma Emniyet mensuplarına can-ı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.

-Rabbim herkese ömür verirse nasip olursa ilki bu yıl yapılan şenliklerin önümüzdeki yıl 25. 26 Temmuz 2020 yılında ilçemizin kuruluş kutlamaları çatısı altında Cumartesi Şekerde Pazar Göktepe’de piknik her iki akşamda ilçe merkezinde konserler şekilde yapılması için mücadele vereceğiz.

-AK Parti Teşkilatı olarak ilçemiz için ne yapılması gerekiyorsa onun mücadelesi için gayret ve çaba sarf edeceğiz. Birileri gibi kısasa kısas inada inad etmeyeceğiz. Hatta misilleme olsun diye 9.10 yıldır festival yapmayıp da 13 Eylülde festival yapacak olanlar ada elimizden gelen destek ve gayretlerimizi göstereceğiz. Birileri gibi asılan afişleri kaldırıp da yerine afişler astırılmasını talep etmeyeceğiz. Yenice bizden sorulur ben bilirim ben yaparım gibi küfürlü ifadeler gibi demiyoruz demeyeceğiz de.

-İlçemizde yaşayan her ferdin söz hakkı vardır. Hemşerilerimizin her daim yanında olacağız. Bu arada da festival afişi indirip yerine afiş asıp sonrada indiren vede indirdiği afişi asmayanları kınıyor afişi tekrar aynı yere asan festival komitesini de tebrik ediyorum.

-Köylere hizmet götürme birliği ne zamandan beri festival yapıyor diyorlar. Ne güzel ilki yapılıyor demektir. İnanmıyorsa Kültür Bakanlığına giden dosyayı incelesin derim.

-Vekilimiz için düğünlerden beni görünce fellik fellik kaçan olarak yorumluyor. Kendisi de biliyor ki İYİ Parti seçim bürosunda da şahsını hayırlı olun ziyaretinde bulunmuştu vekilimiz. Bizler onun gibi düğün salonlarında baskı ve tehdit kurarak özel masalar dizayn ettirmiyoruz. Teşkilatımıza gelen her davete imkanlar doğrultusunda vekillerimizle katılmaya çalışıyoruz.

-Şekerde HES için 2009 2010 yıllarında Belediye Makamında HES ekibini ağırlayanlar ŞEKER adını duyunca çıldırır olmuşlardır. O dönemin MHP ilçe başkanı ve teşkilatı o dönemin  Yazıköy Muhtarı Şu anki HES Platformu Şahsım o yıllarda da HES’e karşıydı 3 yıldır AK Parti ilçe Başkanlığım döneminde de karşıyım. Birileri gibi kimlik değiştirmeden EVET kimlik değiştirdikten sonra HAYIR demedim.

-Ayrıca Festival komitesinde yer alan İl Genel Meclis Başkanımız o gün ki şartlarda da HAYIR vermiştir vede ayrıca ilçemizin damadıdır. Bir noktaya daha değinmek isterim İlçemizdeki Festivali Fiyasko  Şarlatanlık olarak değerlendirenleri de kınıyorum üzülerek şahşı için dava açmış haberlerinde terminatör görüntüsünde yer verenlerin şartlar ne değişti de ilçemizde iyi niyet çerçevesinde yapılan Festivallerin sabote edenlerle birlikte hareket etmesi de şaşkınlık vericidir. 13 Eylül’de de düzenlenecek festival içinde aynı ifadeleri kullanabilecekler mi? Gönül isterdi ki Festival için emek sarf edenlere teşekkür etsinler. Önemli olan yapılan festivalin her türlü şartlara rağmen güzel geçmesi hemşerilerimizin bir nebzede eğlenmesi stres atması esnaflarımızın yüzünün gülmesi ilçemizin tanıtımın yapılması ve de özellikle HES e karşı Şeker adında bir festival düzenlenmesi diyor herkesi can-ı yürekten selamlıyorum.” dedi.